Avem noi imagini oficiale cu Skoda Atero Coupe. Descopera in detaliu versiunea in doua usi a modelului Rapid

Avem noi imagini oficiale cu Skoda Atero Coupe. Descopera in detaliu versiunea in doua usi a modelului Rapid
  • Skoda publica noi imagini ale conceptului Atero Coupe
  • Proiectul cu pricina ascunde sub capota un 1.4 TSI de 125 CP
  • Meniul in cauza include si cateva detalii vizuale sportive
Distribuie pe Facebook

Anuntata cu surle si trambite la sfarsitul lunii mai, noua Skoda Atero Coupe revine astazi intr-o galerie multimedia compusa din sapte fotografii proaspete, plus un clip video lung de aproape doua minute.

Munca unei echipe formate din 26 de studenti, versiunea in doua usi a modelului Rapid gazduieste in compartimentul motor o unitate turbo de 1.4 litri si 125 de cai putere, cuplata la o transmisie cu dublu ambreiaj si sapte trepte de viteza.

Skoda Atero ConceptSkoda Atero Concept

Lista cu bunatati tehnice continua cu imbunatatirile destinate sasiului si se incheie cu discurile de franare ventilate de la nivelul puntii fata, in timp ce partea vizuala iese in evidenta in special prin caroseria finisata intr-o combinatie contrastanta de negru, plus rosu.

Nu lipsesc de la exterior nici farurile dotate cu tehnologia LED, jantele din aliaj pe 18 inch sau eleronul caracteristic capotei portbagajului, aceeasi Skoda Atero Coupe propunand inclusiv un sistem audio cu amplificator de 1.800 W.

Chiar daca declaratiile oficiale lipsesc cu desavarsire in acest sens, versiunea in doua usi a modelului Rapid realizata de echipata formata din 26 de studenti va ramane pentru mult timp de-acum incolo un simplu proiect. Si, de ce nu, un vis interzis al fanilor marcii cehe.

Skoda Atero Concept

Skoda Atero Concept

Skoda Atero Concept

Dupa cum precizam si anterior, de-aceasta data avem chiar si un material video cu noua Skoda Atero Coupe:

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Skoda Atero Concept
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 5 Iulie 2016