Aventador J - Surpriza Lamborghini pentru Salonul Auto de la Geneva

Aventador J - Surpriza Lamborghini pentru Salonul Auto de la Geneva
Desi intreaga planeta spera ca Salonul Auto de la Geneva sa gazduiasca premiera mondiala a noului Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster, 'planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ'. Intr-adevar, constructorul italian urmeaza sa debarce pe taram elvetian cu o versiune fara-de-acoperis a fantasticului sau supercar, insa nu acesta este modelul pe care-l asteptam cu totii.
Distribuie pe Facebook

Botezata Aventador J, surpriza Lamborghini pentru Salonul Auto de la Geneva vine sub forma unui speedster care, asa cum o sugereaza si acest gen de automobile, se remarca prin lipsa plafonului si chiar a parbrizului. Intr-o alta ordine de idei, ultima creatie a constructorului din Sant'Agata Bolognese iese in evidenta prin aceeasi reteta excentrica de care se bucura si confratele sau german Mercedes SLR Stirling Moss.

Dar asta nu e tot. Din fericire, inginerii italieni nu s-au multumit doar cu inlaturarea plafonului si a parbrizului, asa ca s-au pus si pe modificat alte aspecte. De exemplu, pentru un plus de dramatism, viitorul Lamborghini Aventador J a fost inzestrat cu un nou kit aerodinamic, compus din spoiler fata, praguri laterale si spoiler spate complet restilizate. De asemenea, noul model din Sant'Agata Bolognese se lauda si cu aparitia unui eleron fix, nota finala fiind data de jantele cu prindere centrala.

In ceea ce priveste interiorul, ne asteptam ca majoritatea dotarilor de lux sa fi fost indepartate pentru obtinerea unei greutati cat mai reduse. Din pacate, informatiile se opresc aici, insa se aude ca debutul oficial al Lamborghini Aventador J se afla la numai un pas distanta.

Distribuie pe Facebook
mai multe