BMW a starnit hohote de ras la Frankfurt. Cum arata noua masina a bavarezilor

BMW a starnit hohote de ras la Frankfurt. Cum arata noua masina a bavarezilor
  • BMW prezinta la Frankfurt conceptul viitorului Seria 4
  • Prototipul in cauza vine cu o grila frontala uriasa
  • Interiorul si partea tehnica raman un mare mister
Distribuie pe Facebook

BMW prezinta cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Frankfurt conceptul urmatorului Seria 4. Daca bavarezii nu vor schimba nimic intre timp, viitorul concurent al modelelor A5 si C-Class va veni cu o grila frontala... in care sa incapa toata competitia.

Lansat pe piata in urma cu mai bine de cinci ani, primul Seria 4 din istoria companiei BMW se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale. O noua generatie a modelului care concureaza cu Audi A5 si Mercedes C-Class Coupe / Cabrio este insa pe vine, dupa cum o demonstreaza inclusiv aceste fotografii.

Realizate cu ocazia zilelor de presa ale Salonului Auto International de la Frankfurt, imaginile respective surprind in detaliu modul in care arata conceptul menit sa anticipeze sosirea urmatorului 4. Prima impresie: amatorii grilelor uriase nu vor fi deloc dezamagiti de cea mai recenta realizare a designerilor bavarezi.

Altfel, noul BMW Concept 4 arata ca oricare alt... concept prezentat in ultimele decenii. Cu geamuri fumurii, pentru ca vizitatorii sa nu poate arunca inca o privire si la nivel de interior, plus diferite detalii exterioare mai mult sau mai putin spectaculoase, care nu vor vedea lumina zilei inainte de a fi modificate serios.

Un studiu de design care sa arate lumii intregi directia in care se va indrepta concurentul lui Audi A5 si Mercedes C-Class Coupe / Cabrio, modelul prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt reprezinta un mister total din punct de vedere tehnic. Teoretic; practic, ar trebui sa fie un Seria 3 in doua portiere.

BMW Concept 4

BMW Concept 4

BMW Concept 4

BMW Concept 4

BMW Concept 4

BMW Concept 4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (41) Poze BMW Concept 4
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 10 Septembrie 2019