Cea mai noua masina de la Opel e diferita de tot ce vand nemtii acum. Foto ca sa te convingi si singur

Cea mai noua masina de la Opel e diferita de tot ce vand nemtii acum. Foto ca sa te convingi si singur
  • Cea mai noua masina de la Opel e diferita de tot ce vand nemtii acum
  • Foto ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un panou frontal care poate afisa diverse mesaje.

Ultima parte a lunii curente marcheaza debutul unei masini care poarta semnatura nemtilor de la Opel. Discutam, mai precis, despre noua Manta GSe ElektroMOD - o creatie extrem de spectaculoasa, construita numai intr-o singura bucata.

Proiectata pentru a celebra cea de-a 50-a aniversare a legendarei game oferite sub denumirea de Manta, aceasta se remarca numaidecat prin contrastul dintre silueta retro si tehnologiile moderne.

Dupa cum mentionam si anterior, reteta caracteristica noii Manta GSe ElektroMOD cuprinde inclusiv un panou frontal care poate afisa diverse mesaje. De asemenea, respectiva masina a mai pregatit si jante Ronal, plus stopuri rotunde.

Opel Manta GSe ElektroMOD

Aceeasi spectaculoasa creatie proiectata de nemtii de la Opel pentru a celebra cea de-a 50-a aniversare a legendare gamei oferite sub denumirea de Manta dispune si de un set de faruri cu LED.

Capota de culoare neagra si caroseria finisata intr-un galben electrizant pun punct listei atractiilor exterioare. La interior, noua Manta GSe ElektroMOD se remarca in special prin display-urile supradimensionate de la nivelul plansei de bord.

Totodata, masina proiectata pentru a celebra cea de-a 50-a aniversare a legendarei game oferite sub denumirea de Manta mai dispune si de un volan Petri, de accente de Alcantara, ceasuri digitale etc.

Sub capota, nemtii de la Opel au echipat noua Manta GSe ElektroMOD cu un motor electric de 147 de cai putere, la care se adauga o baterie litiu-ion cu capacitatea de 31 kWh. Suficient pentru o autonomie de aproximativ 200 de kilometri.

Reteta caracteristica masinii proiectate pentru a celebra cea de-a 50-a aniversare a legendarei game oferite sub denumirea de Manta cuprinde inclusiv o transmisie manuala cu patru rapoarte.

In ultima treapta, respectiv a patra, cutia instalata pe noua Manta GSe ElektroMOD se "transforma" intr-o automata. Potrivit primelor informatii si detalii publicate de nemtii de la Opel zilele acestea, chiar la mijlocul saptamanii curente.

Opel Manta GSe ElektroMOD

Opel Manta GSe ElektroMOD

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Opel Manta GSe ElektroMOD
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 20 Mai 2021