Cei 6 metri de lux extrem de la Mercedes-Maybach au acum un nume si un teaser video

Cei 6 metri de lux extrem de la Mercedes-Maybach au acum un nume si un teaser video
  • Mercedes a dezvaluit primul teaser video al conceptului Vision Mercedes-Maybach 6
  • Coupe-ul a fost descris initial de nemti ca fiind 6 metri de lux suprem
  • Acesta va debuta la Concursul de Eleganta de la Pebble Beach
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la Mercedes tocmai au lansat primul filmulet in care se pot vedea unele detalii ale noului Vision Mercedes-Maybach 6, conceptul de lux pe care urmeaza sa il prezinte la Concursul de Eleganta de la Pebble Beach.

De cateva zile incoace, nemtii ne tachineaza cu mai multe poze ale unui concept misterios care initial era cunoscut doar ca si Mercedes-Maybach, si era descris de constructorul german ca fiind 6 metri de lux suprem.

Vision Mercedes-Maybach 6

Totul a inceput cu o postare pe Facebook care a pus pe jar toata presa auto si nu numai, a continuat cu o alta poza, iar acum, cand ne apropiem de momentul lansarii oficiale, constructorul german de automobile ne arata intr-un teaser video cateva dintre detaliile conceptului.

Coupe-ul extrem de elegant, are o capota lunga si o parte posterioara care plonjeaza in mod agresiv, iar intreaga parte laterala este traversata de o dunga subtila cromata. Din acest teaser video se mai pot observa o grila masiva in partea din fata si usile de tip "gullwing", caracteristice modelelor 300SL si SLS AMG.

Conceptul botezat Vision Mercedes-Maybach 6 ar putea fi bazat pe actualul S-Class Coupe, dar conform nemtilor, va avea 6 metri lungime, cu aproape un metru peste limuzina gamei actuale germane.

Chiar daca inca nu se cunosc detalii despre propulsor, primele zvonuri ar indica un potential motor electric, foarte puternic, la care inginerii de la Mercedes ar lucra deja.

Vision Mercedes-Maybach 6 va renunta in totalitate la mister atunci cand va debuta oficial in cadrul Concursului de Eleganta de la Pebble Beach.

Distribuie pe Facebook
mai multe