Concept BMW M9 Roadster by Radion Design

Concept BMW M9 Roadster by Radion Design
Sunt multi cei care fac virtual diverse concepte sau masini. Dar cei care fac cu adevarat niste proiecte reusite, fezabile, demne de invidiat si cu reale sanse de punere in realitate ii poti numara pe degetele de la o mana. Este si cazul lui Radion Razvan, cel care a facut un BMW M9 Coupe, un GT care ne duce cu gandul la vechea generatie de Serie 8. Acum, tot Radion a facut si varianta decapotabila cu hard-top a lui M9, numita M9 Roadster.
Distribuie pe Facebook

Am vazut cu totii in trecut concepte care mai de care mai indraznete. Ba unele chiar puse in practica, prin intermediul unui singur exemplar plimbat de colo-cola la saloane auto si expozitii. Daca insa ne uitam la conceptele BMW M9, in variantele coupe si roadster, incepem sa ne imaginam involuntar cum ar arata acestea pe strazi, intr-o varianta reala. Si ar arata al naibii de bine!

Concept BMW M9

Concept BMW M9Concept BMW M9

Radion Design a facut BMW M9 Concept in asa fel incat a respectat identitatea marcii si a dus-o intr-un viitor apropiat. In partea din fata masina spune clar ca apartine gamei bavareze, la fel si spatele, loc in care stopurile se aseamana cu GT-ul Seria 6.

Majoritatea elementelor exterioare realizate de Razvan sunt inspirate direct din modelele actuale de BMW. Acestea au fost insa modificate si imbunatatite, pentru a creste imaginea sportiva tipica unui model ce poarta sigla Motorsport GMBH, litera M.

Concept BMW M9

Noua ne place foarte mult realizarea de exceptie a lui Radion si tare ne-ar parea bine ca cei de la BMW sa se inspire din designul romanului. Pentru ca, o data ce privesti aceste schite, te indragostesti de aceasta masina fabuloasa si incepi sa ti-o imaginezi deja circuland pe strazile Romaniei, sau parcata undeva in fata unui cazino din Monaco, si nicidecum altfel.

Concept BMW M9Concept BMW M9

Concept BMW M9

Concept BMW M9

Cat despre ce ar putea avea sub capota un viitor BMW M9, ca orice masina sport din viitor care se respecta, nu poate avea decat un propulsor hibrid cu o putere aproximativa de vreo 600 cp. si o transmisie automata cu foarte multe rapoarte. Tractiune spate, plafon rabatabil din carbon si un sistem Connected Drive dus la un alt nivel de comunicare.

Pana atunci insa, lasam visele la o parte si apreciem munca lui Radion si indrazneala de a face o masina atat de cuminte, atat de reala si de bine proportionata, incat nu avem cum sa nu ne gandim la o viitoare materializare.

Imaginile ne-au fost trimise de: Radion Razvan de la Radion Design

Concept BMW M9Concept BMW M9

Concept BMW M9Concept BMW M9

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Concept BMW M9
mai multe