Concureaza cu BMW X6 si a fost anuntat in urma cu numai cateva momente

  • Audi prezinta noul Q8 Concept
  • Prototipul german propune un design agresiv stilizat
  • Sub capota regasim un sistem hibrid
Distribuie pe Facebook

Cum arata la exterior, ce motorizari ofera, dar si cand va ajunge el in showroom-uri, ei bine... toate aceste detalii le aflam chiar din randurile urmatoare.

Este agitatie mare peste Ocean in acest inceput de saptamana, acolo unde o noua editie a Salonului Auto International Nord-American de la Detroit si-a deschis larg portile.

Printre marile surprize ale zilei de astazi se numara si mult anticipatul Audi Q8, prezentat momentan de oficialii producatorului german sub forma unui concept car agresiv stilizat.

Audi Q8 Concept

Audi Q8 Concept

Acum cate dintre detaliile exterioare care insotesc in prezent primul SUV Coupe al companiei din Ingolstadt vor ajunge si pe caroseria versiunii de serie, ei bine... ramane de vazut.

Interesant de observat este, de asemenea, si ce se va intampla cu meniul interior, care propune o intreaga gama de monitoare de inalta rezolutie -unele pentru sofer, altele pentru pasageri.

Situatia se simplifica la nivelul departamentului tehnic, ce anunta un sistem de 443 de cai putere format dintr-o unitate electrica si familiarul benzinar V6 turbo de trei litri.

Audi Q8 Concept

Audi Q8 Concept

Respectivelor componente li se alatura o cutie automata cu opt trepte de viteza si un sistem inteligent de tractiune integrala, primii 100 km/h sosind astfel dupa 5.4 secunde.

Garda la sol este una variabila, multumita suspensiei pneumatice din dotare, in timp ce forta de franare provine de la un set de discuri carbon-ceramice, cu pana la 20 inch in diametru.

La final precizam ca noul Audi Q8 Concept are o autonomie de aproximativ 1.000 kilometri si este programat sa ajunga pe strazi in cursul anului viitor, va rival pentru BMW X6.

Audi Q8 Concept

Audi Q8 Concept

Audi Q8 Concept

Audi Q8 Concept

Audi Q8 Concept

Audi Q8 Concept

Audi Q8 Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (37) Poze Audi Q8 Concept
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 9 Ianuarie 2017