Daca ramane asa, Mercedes, Audi si BMW si-ar putea pierde toti clientii. Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie

Daca ramane asa, Mercedes, Audi si BMW si-ar putea pierde toti clientii. Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie
  • Daca ramane asa, Mercedes, Audi si BMW si-ar putea pierde toti clientii
  • Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie
Distribuie pe Facebook

Seria atractiilor principale cuprinde inclusiv o capota din sticla speciala - ce devine transparenta la simpla apasare a unui buton.

Data - aproape complet, de publicul larg, uitarii, compania Lincoln a bifat recent, pe parcursul zilelor anterioare, o revenire extrem de spectaculoasa, oficialii celebrului producator de peste Ocean aducand sub lumina intensa a reflectoarelor - cu ocazia editiei din acest an a evenimentului New York International Auto Show, un concept botezat simplu, dar sugestiv Star. Anticipand design-ul care va caracteriza viitoarele masini electrice din portofoliul comnstructorului american, impresionantul proiect ia forma unui SUV ce se remarca numaidecat prin aspectul futurist al partii din fata - ce promite sa atraga un numar nelimitat de priviri atat prin modul de deschidere a portbagajului, cat si prin capota realizata dintr-o sticla speciala - care devine, asa cum precizam si anterior, transparenta la apasarea unui buton.

Lincoln Star Concept

Lista ingredientelor ce compun reteta specifica departamentului exterior continua - printre altele, cu multiple lumini de culoare alba si o linie a plafonului ce coboara si tot coboara pe masura ce se apropie de partea posterioara a caroseriei, de atentia persoanelor din imediata apropiere urmand a se bucura si portierele ce se deschid in sens opus sau hayonul din doua elemente, cu piese inferioara transformandu-se intr-un soi de canapea, dupa cum se poate observa si intr-una dintre imagini.

Odata ajunsi in cabina, oaspetii noului Lincoln Star Concept vor fi intampinati si de un display curbat - care se intinde pe toata latimea plansei de bord minimaliste, de doua monitoare instalate in spatele scaunelor fata atent sculptate, de o bancheta cu doua locuri individuale, despartite de o consola masiva si un compartiment care va pastra - intotdeauna, bauturile reci, de tapiterie in doua culori contrastante, de ornamente printate, din metal, la nivelul stalpilor A si D. Acestor detalii li se alatura - daca mai trebuia cumva mentionat, si un volan cu o forma aproape hexagonala si comenzi tactile, lumini ambientale, masute retractabile si un spatiu secret - extrem de ascuns, cu incarcare wireless, pentru pastrarea in siguranta a tabletelor, dar si a laptopurilor aduse de pasageri la interior, potrivit unui comunicat de presa.

Lincoln Star Concept

Lincoln Star Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze Lincoln Star Concept
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 4 Mai 2022