Daca ramane asa, Mercedes, Audi si BMW si-ar putea pierde toti clientii. Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie

Daca ramane asa, Mercedes, Audi si BMW si-ar putea pierde toti clientii. Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie
  • Daca ramane asa, Mercedes, Audi si BMW si-ar putea pierde toti clientii
  • Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia este asigurata de un sistem suta la suta electric, specificatiile exacte ramanand insa, din pacate, doar un mare mister.

Cunoscuta la nivelul intregii planete pentru modelele sale de lux, compania Cadillac continua seria premierelor spectaculoase si dezvaluie publicului larg noul Celestiq - un concept care se remarca in special prin linia interminabila a plafonului, multiple priviri urmand sa atraga insa - ce este drept, si panoul supradimensionat, insotit de nenumarate LED-uri, prezent in dotarea partii frontale, dar si jantele uriase din aliaj sau blocurile optice posterioare caracterizate de un design unic.

Cadillac Celestiq Concept

Impresionanta reteta a limuzinei cu alura de fastback continua de cealalta parte a portierelor, acolo unde lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o plansa de bord acompaniata de un display masiv, cu o diagonala de 55 de inch, au tinut americanii sa mentioneze in comunicatul de presa, patru scaune individuale, oferite alaturi de diferite functii pentru un maxim de confort, o consola centrala alungita si, daca mai trebuia cumva precizat, materiale de calitate superioara, demne de clasa de lux.

Asamblata pe arhitectura Ultium a Grupului General Motors, spectaculoasa creatie pe nume Cadillac Celestiq Concept se bucura de serviciile unui sistem de propulsie suta la suta electric, ale carui cifre si numere nu reprezinta - din nefericire, decat o necunoscuta de proportii. Ce este drept, respectiva platforma poate gazdui - dupa cum o demonstreaza noul GMC Hummer EV, pana la trei motoare, suficient pentru persoana de la volan sa primeasca pe maini un total de pana la 1.000 CP.

Cadillac Celestiq Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Cadillac Celestiq Concept
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 27 Iulie 2022