Daca ramane asa, Mercedes si BMW isi vor pierde toti clientii. Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie

Daca ramane asa, Mercedes si BMW isi vor pierde toti clientii. Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie
  • Daca ramane asa, Mercedes si BMW isi vor pierde toti clientii
  • Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie
Distribuie pe Facebook

Sub capota a fost montat un sistem de propulsie suta la suta electric, ale carui specificatii nu reprezinta decat un mister.

Divizia de lux a companiei Hyundai continua seria lansarilor spectaculoase, oficialii Genesis publicand zilele acestea primele fotografii si informatii ale unui concept pe nume X. Prefigurand designul pe care noile produse din portofoliul marcii infiintate pentru a concura cu Mercedes si BMW il vor adopta, proaspat anuntata masina ia forma unui GT cu doua portiere, de foarte mare lux.

Privita de la exterior spre interior, fabuloasa creatie a sud-coreenilor se remarca in special prin grila supradimensionata a radiatorului, insa nici blocurile optice duble, extrem de subtiri, nu vor trece intocmai neobservate.

Garda la sol extrem de joasa, jantele uriase in cinci spite, dar si portbagajul atent sculptat, liniile proeminente de la nivelul aripilor laterale, verdele lime caracteristic etrierelor sau camerele video care inlocuiesc oglinzile retrovizoare traditionale vor atrage, la randul lor, nenumarate priviri. Alaturi de tapiteria realizata din materiale reciclate si sfera pentru schimbarea modurilor de rulare.

Aceeasi masina prezentata zilele acestea de divizia de lux a companiei Hyundai sub denumirea de Genesis X Concept se mai poate lauda si cu o consola plutitoare, plus un panou de bord inconjurat de display-uri color.

In ceea ce priveste departamentul tehnic, informatiile referitoare la numerele care insotesc fabuloasa creatie a sud-coreenilor nu reprezinta decat un mister. Ce este drept, oficialii marcii infiintate pentru a concura cu Mercedes si BMW au tinut sa anunte publicul ca sub capota GT-ului cu doua portiere, de foarte mare lux, isi face veacul un sistem de propulsie suta la suta electric.

Genesis X Coupe Concept

Genesis X Coupe Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Genesis X Coupe Concept
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 6 Aprilie 2021