Daca ramane asa, Mercedes si BMW isi vor pierde toti clientii. Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie

Daca ramane asa, Mercedes si BMW isi vor pierde toti clientii. Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie
  • Daca ramane asa, Mercedes si BMW isi vor pierde toti clientii
  • Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie
Distribuie pe Facebook

Prezentata publicului larg sub numele de X Speedium Coupe, aceasta impresioneaza in special prin formele savuroase ale caroseriei.

Compania Genesis continua seria lansarilor spectaculoase, conducerea marcii sud-coreene de lux dezvaluind de curand, cu doar cateva zile in urma, primele fotografii si informatii oficiale ale noului concept car denumit X Speedium Coupe. Finisat intr-o nuanta superba de verde, modelul constructorului ce concureaza impotriva unor producatori precum Audi, BMW ori Mercedes se remarca numaidecat prin luminile nonconformiste de la nivelul partii frontale, stilizate astfel incat sa lase impresia ca ar crea marginile unei grile a radiatorului.

Genesis X Speedium Coupe

Lista ingredientelor ce compun reteta specifica departamentului exterior continua, printre altele, cu o linie alungita a plafonului, inspirata de automobilele fastback, cu aripi laterale proeminente si jante din aliaj cu aspect unic, acestora alaturandu-li-se un difuzor posterior extrem de bine sculptat, stopuri duble si eleron ducktail.

Din pacate, meniul de la interior nu reprezinta, pentru moment, decat un mister de proportii, insa respectivul capitol ar trebui sa cuprinda, oarecum inutil de precizat, inclusiv un display pentru afisarea instrumentelor de bord digitale si configurabile. O alta mare necunoscuta consta in fisa cu caracteristici tehnice, dar, tinand cont ca prefigureaza limbajul de design al noilor masini pe baterii de la Genesis, conceptul pe nume X Speedium Coupe ar trebui sa se bucure de propulsie complet electrica, daca mai era necesara o astfel de mentiune.

Genesis X Speedium Coupe

Genesis X Speedium Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Genesis X Speedium Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 19 Aprilie 2022