Daca ramane asa, Mercedes si BMW isi vor pierde toti clientii. Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie

Daca ramane asa, Mercedes si BMW isi vor pierde toti clientii. Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie
  • Daca ramane asa, Mercedes si BMW isi vor pierde toti clientii
  • Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia este asigurata de un sistem suta la suta electric, numarul cailor disponibili la apasarea pedalei de acceleratie ramanand insa, din pacate, doar un mare mister.

Compania Genesis continua seria lansarilor spectaculoase si prezinta publicului larg noul Genesis X Convertible, un studiu de design care se remarca in special prin liniile si formele extrem de atragatoare ale caroseriei cu numai doua portiere in echipare - condimentata cu un plafon retractabil. Pentru senzatii si experiente de neuitat, cu adevarat memorabile.

Genesis X Convertible

Lista atractiilor principale continua cu cele patru scaune individuale, imbracate intr-o combinatie de piele si lana, din dotarea cabinei - acolo unde fascinanta creatie de lux a marcii sud-coreene gazduieste, mai mult ori mai putin surprinzator, si ceasuri de bord digitale, un volan cu doua spite etc.

Reteta caracteristica impresionantului concept Genesis X Convertible se incheie cu o motorizare complet electrica, specificatiile de ordin tehnic, precum puterea pusa la dispozitia soferului, dar si timpul necesar rezolvarii eterne probleme a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora reprezentand numai o necunoscuta de proportii, din nefericire. Similar autonomiei.

Genesis X Convertible

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Genesis X Convertible
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 24 Noiembrie 2022