Daca ramane asa, Mercedes si BMW isi vor pierde toti clientii. Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie. Cum arata in realitate

Daca ramane asa, Mercedes si BMW isi vor pierde toti clientii. Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie. Cum arata in realitate
  • Daca ramane asa, Mercedes si BMW isi vor pierde toti clientii
  • Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un mod Zen - programat sa reduca intensitatea luminilor din cabina, sa activeze dispersia a diferite miresme calmante si, nu in ultimul rand, sa porneasca functia de masaj a scaunelor.

Prima parte a verii curente marcheaza debutul unui nou Buick, celebrul producator american de vehicule publicand, cu numai cateva clipe in urma, primele fotografii si informatii oficiale ale impresionantului Wildcat EV - un concept cu propulsie suta la suta electrica. Asteptat sa influenteze design-ul viitoarelor automobile ale marcii de peste Ocean, fabulosul model se remarca in special prin linia alungita a plafonului - similara unui fastback, seria vestilor bune continuand cu jantele din aliaj cu aspect turbionar, pe 18 inch, si modul de deschidere a portierelor.

Spectaculoasa reteta propusa de producatorul cu sediul in SUA continua - la nivelul departamentului exterior, cu blocurile optice unice si, deloc surprinzator, camerele video pe post de oglinzi retrovizoare, pe cand meniul de la interior scoate la iveala si patru scaune individuale atent sculptate, o consola centrala alungita, numeroase ecrane color.

Din pacate, puterea maxima a conceptului Buick Wildcat EV nu reprezinta - precum timpul caracteristic probei 0-100 de kilometri pe ora si valoarea specifica vitezei de top, decat un mare mister, o alta necunoscuta de proportii constand in autonomia totala. Se cunoaste - in schimb, ca respectivul autoturism beneficiaza si de un mod Zen, programat sa reduca intensitatea luminilor din cabina, sa activeze dispersia a diferite miresme calmante si, nu in ultimul rand, sa porneasca functia de masaj, se spune intr-un comunicat de presa prezentat, recent, publicului larg.

Distribuie pe Facebook
mai multe