Daca ramane asa, Volkswagen si-ar putea pierde toti clientii. Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie

Daca ramane asa, Volkswagen si-ar putea pierde toti clientii. Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie
  • Daca ramane asa, Volkswagen si-ar putea pierde toti clientii
  • Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie
Distribuie pe Facebook

Reteta specifica departamentului tehnic nu reprezinta, pentru moment, decat un mare mister, insa, cel mai probabil, sub capota a fost instalat un sistem de propulsie electrificat.

Ultima parte a lunii decembrie marcheaza debutul unui nou concept marca Toyota, celebra companie cu sediul in Japonia publicand - la jumatatea saptamanii curente, primele fotografii si detalii oficiale cu privire la proiectul C-HR prologue. Anuntat in dimineata zilei de miercuri, cu doar cateva momente in urma, spectaculosul studiu de design ia forma unui SUV de clasa compacta, cu ajutorul caruia constructorul de pe continentul asiatic prefigureaza - dupa cum o sugereaza si denumirea acestuia, viitoarea generatie a gamei oferite sub numele de C-HR.

Toyota C-HR prologue

Toyota C-HR prologue

Creionata de specialistii studioului Europe Design Development, respectiva creatie se remarca, la nivelul pachetului exterior, in special prin grila supradimensionata a radiatorului si farurile sculptate atent sub forma literei C, insa nici capota bombata a motorului, jantele uriase din aliaj sau eleronul proeminente nu vor trece - similar finisarii in trei culori contrastante ori stopurilor cu adevarat unice, neobservate; ba dimpotriva, am putea spune si nu am cu nimic.

Impresionanta Toyota C-HR prologue nu ramane, momentan, decat o necunoscuta in ceea ce priveste departamentul interior, o alta piesa importanta care lipseste din peisaj constand in caracteristicile sistemului de propulsie - dupa cum mentionam si anterior, la inceputul acestui material. Ce este drept, comunicatul pus la dispozitia presei de specialitate precizeaza ca urmatoarea generatie a familiei C-HR - model asteptat sa isi faca aparitia in showroomuri de anul viitor, va fi disponibila atat intr-o versiune hybrid, cat si intr-o varianta plug-in hybrid.

Toyota C-HR prologue

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Toyota C-HR prologue
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 21 Decembrie 2022