Dacia a lansat masina asteptata de toata lumea. Cum arata Bigster, cel mai mare SUV din gama romanilor

Dacia a lansat masina asteptata de toata lumea. Cum arata Bigster, cel mai mare SUV din gama romanilor
  • Dacia a lansat masina asteptata de toata lumea
  • Cum arata Bigster, cel mai mare SUV din gama romanilor
Distribuie pe Facebook

Dacia a publicat in cursul acestei dimineti primele fotografii si informatii oficiale ale noului Bigster, cel mai mare SUV din gama constructorului de la Mioveni.

Dacia a confirmat astazi toate zvonurile potrivit carora lucreaza la un SUV mai mare decat Duster, compania de la Mioveni publicand, in acest sens, primele imagini si detalii oficiale ale noului Bigster. Este vorba, mai precis, despre un concept de clasa compacta, cu o lungime totala de aproximativ 4.6 metri, ce se remarca numaidecat prin design-ul impozant al caroseriei finisate intr-o nuanta inchisa, cu finisare mata, de verde.

Lista atractiilor principale continua, cel putin la nivel de exterior, cu jantele din aliaj in cinci spite si semnatura luminoasa in forma de Y, in timp ce reteta caracteristica departamentului interior ramane, din pacate, doar un mare mister la momentul de fata.

O alta necunoscuta consta in numarul de locuri pus la dispozitia pasagerilor, insa versiunea de serie a spectaculosului concept Dacia Bigster s-ar putea dovedi SUV-ul cu trei randuri de scaune despre care presa a tot scris de-a lungului ultimilor ani. Data livrarii primelor exemplare completeaza categoria intrebarilor fara raspuns, oficialii companiei de la Mioveni alegand sa publice, in schimb, cateva lucruri legate de motoare.

Intr-o alta ordine de idei, respectiva compacta va putea fi echipata cu motorizari alternative si hibride, asigurand astfel adaptarea permanenta atat la nevoile clientilor, cat si la evolutia reglementarilor in domeniul auto, se arata in corpul comunicatului de presa.

Dacia Bigster Concept

Dacia Bigster Concept

Dacia Bigster Concept

Dacia Bigster Concept

Dacia Bigster Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Dacia Bigster Concept
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 14 Ianuarie 2021