Dacia Bigster este deja in pericol. Lada Niva primeste o noua generatie dupa patru decenii

Dacia Bigster este deja in pericol. Lada Niva primeste o noua generatie dupa patru decenii
  • Lansarea este programata pentru 2024
  • Pana in 2025, Lada va lansa 4 modele noi
Distribuie pe Facebook

Lada, acum sub umbrela gigantului francez Renault Group, a publicat un teaser cu conceptul Niva Vision. Acesta anunta o noua generatie a celebrului model de off-road, prima dupa o pauza de patru decenii.

Lada Niva a luat pentru prima data fiinta in 1977 si s-a remarcat datorita pretului accesibil si abilitatilor impresionante pe teren accidentat. De atunci si pana in prezent, modelul rusesc a ramas in mare parte la fel dar Lada vrea sa schimbe asta.

Constructorul, acum sub umbrela Renault Group, tocmai a publicat un teaser care anunta o noua generatie Niva. La finalul clipului poti vedea pentru scurt timp si conceptul, Lada Niva Vision, care anunta modelul de serie.

Debutul este programat pentru 2024 si, daca ar fi sa ne luam dupa concept, ne putem astepta la un off-roader compact, cu design robust, patru usi, faruri de zi LED sub forma literei L si semnalizatoare montate in partea de sus, la fel ca si modelul original.

Pe langa noua generatie Niva, Lada va mai lansa pana in 2025 alte trei modele noi.

Lada si Dacia fac parte din planurile de viitor ale gigantului francez Renault. Chiar daca ambele companii se adreseaza cam aceluiasi public si vor avea in portofoliu modele dezvoltate pe platforma CMF-B, ele vor ramane separate in cadrul aliantei.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 15 Ianuarie 2021