Doar un singur om de pe planeta o poate avea. Masina din 2006 este unica in lume si arata diferit de tot ce exista pe Pamant

Doar un singur om de pe planeta o poate avea. Masina din 2006 este unica in lume si arata diferit de tot ce exista pe Pamant
  • Singurul Lamborghini Concept S din lume va fi scos la licitatie
  • Automobilul italian vine cu un motor V10 si fara plafon sau parbriz
  • Modelul in cauza s-a vandut anterior pentru 1.32 milioane dolari
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare aspirata cu zece cilindri in V si capacitatea de 5.2 litri promite un total de 520 de cai putere. Mai mult decat suficient pentru o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp mai mic de patru secunde.

Cu mai bine de un deceniu in urma, chiar la mijlocul anilor 2000, Lamborghini prezenta in fata vizitatorilor celebrului salon de la Geneva o reinterpretare extrem de spectaculoasa a decapotabilei Gallardo, despre care se spunea ca va fi oferita intr-o editie limitata la numai 100 de exemplare. Din pacate, proiectul Concept S nu a mai vazut niciodata lumina zilei.

Sau, cel putin, nu in forma dorita de italieni, productia fiind oprita dupa doar un singur exemplar. Exemplar care, la sfarsitul acestei luni, cu ocazia unui eveniment special organizat de casa de licitatii RM Sotheby's in emiratul Abu Dhabi, va porni in cautarea unui nou proprietar.

Lamborghini Concept S

Nota de plata a singurului Lamborghini Concept S pe care compania a reusit sa-l asambleze ramane un mare mister, insa este bine de stiut ca supercarul fara plafon si parbriz in dotare s-a vandut acum 24 de luni cu 1.32 milioane de dolari. Pe langa design-ul unic al caroseriei, acesta mai ofera o motorizare aspirata cu zece cilindri in V si capacitatea de 5.2 litri.

Asemeni decapotabilei Gallardo Spyder de la care italienii au pornit, fisa tehnica este completata si in cazul de fata de o cutie automata cu sase rapoarte, plus un sistem de tractiune integrala. Suficient pentru ca cei 520 de cai putere prezenti la datorie sa fie transformati...

... intr-o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in mai putin de patru secunde. Dupa cum se poate observa si in fotografiile atasate anuntului publicat pe site-ul casei de licitatii RM Sotheby's, proiectul Concept S se bucura de un interior familiar clientilor Lamborghini, cu sistemele de climatizare si infotainment imprumutate de la Audi.

Update: Masina nu s-a dat la licitatia din data de 30 noiembrie, asa ca e in continuare de vanzare.

Lamborghini Concept S

Lamborghini Concept S

Lamborghini Concept S

Lamborghini Concept S

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (39) Poze Lamborghini Concept S
mai multe