Este de-a dreptul superb. Noul M8 Gran Coupe Concept de la BMW anunta un rival de temut pentru Panamera

  • BMW a prezentat noul M8 Gran Coupe Concept
  • Anunta viitoarele modele Seria 8 Gran Coupe si M8 Gran Coupe
  • Versiunile de productie vor fi lansate in 2019
Distribuie pe Facebook

Constructorul bavarez de automobile a adus cel mai nou concept al brandului la Geneva. Botezat M8 Gran Coupe Concept, acesta anunta lansarea modelelor Seria 8 Gran Coupe si M8 Gran Coupe in 2019.

Nemtii de la BMW au anuntat cu ceva timp in urma ca intentioneaza sa lanseze un nou varf de gama si sa reinvie astfel Seria 8. Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, care tocmai si-a deschis portile pentru reprezentantii media din intreaga lume, bavarezii au lansat un concept care prefateaza modelele Seria 8 Gran Coupe si M8 Gran Coupe.

BMW M8 Gran Coupe Concept

Botezat M8 Gran Coupe Concept, acesta este de-a dreptul superb si speram ca majoritatea elementelor de design sa se regaseasca si pe versiunile de productie care urmeaza sa fie lansate anul viitor.

BMW M8 Gran Coupe Concept

Echipa de creatie a bavarezilor a creionat prototipul dezvelit in urma cu putin timp urmand noua filosofie de design introdusa de Seria 8 Concept, care a debutat anul trecut in cadrul Concursului de Eleganta de la Villa d'Este.

BMW M8 Gran Coupe Concept

Avem asadar o forma generala aerodinamica, suprafete expresive, linii masculine, o grila de dimensiuni mari, blocuri de lumini subtiri, prize de aer supradimensionate si celebrii "rinichi" inclinati catre sosea. Cuvantul de ordine este "agresivitate", iar aceasta caracteristica este subliniata inclusiv de stopurile subtiri si extinse in zona laterala, de spoilerele sculptate si de difuzorul de aer proeminent.

BMW M8 Gran Coupe Concept

Plafonul este confectionat din CFRP (Carbon Fiber Reinforced Plastic), oglinzile laterale sunt desenate in asa fel incat sa nu opuna o rezistenta prea mare la inaintare iar cele patru iesiri ale sistemului de evacuare completeaza foarte bine acest look. In tot acest timp, caroseria este finisata in nuanta Saleve Vert cu mai multe accente aurii.

BMW M8 Gran Coupe Concept

"BMW M8 Gran Coupe Concept ofera o perspectiva asupra celei mai exotice si atragatoare variante a noului BMW Seria 8," este de parere Adrian van Hooydonk, vicepresedinte executiv BMW Group Design.

BMW M8 Gran Coupe Concept

"BMW M8 Gran Coupe Concept este conceput pentru a agita lucrurile, pentru a polariza - ar trebui sa te miste emotional. Cu aceasta masina dorim sa ne adresam oamenilor care cauta ceva special si care doresc sa iasa in evidenta. In acest caz, BMW M scoate fara indoiala luxul din zona sa de confort," sustine Domagoj Dukec, vicepresedinte de design in cadrul BMW M si BMW i.

BMW M8 Gran Coupe Concept

BMW M8 Gran Coupe Concept

BMW M8 Gran Coupe Concept

BMW M8 Gran Coupe Concept

BMW M8 Gran Coupe Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze BMW M8 Gran Coupe Concept
mai multe