Este inceputul unei noi ere. Dodge prezinta oficial primul muscle car cu propulsie electrica din istorie

Este inceputul unei noi ere. Dodge prezinta oficial primul muscle car cu propulsie electrica din istorie
  • Este inceputul unei noi ere
  • Dodge prezinta oficial primul muscle car cu propulsie electrica din istorie
Distribuie pe Facebook

Cunoscut sub denumirea de Charger Daytona SRT Concept, respectivul model se remarca in special prin design-ul retro al caroseriei, contrastat puternic de aerul modern de la interior.

Sfarsitul verii anului 2022 marcheaza debutul primului muscle car cu propulsie suta la suta electrica din istoria companiei Dodge - celebrul constructor de peste Ocean publicand, pe parcursul acestor zile, diferite informatii si fotografii cu privire la noul Charger Daytona SRT Concept. Privit de la exterior, impresionantul automobil sport se remarca in special prin nenumaratele detalii cu aspect retro specifice caroseriei cu doar doua portiere, un ocean de priviri urmand sa atraga insa si blocurile optice - indiferent ca este vorba despre faruri sau stopuri, unite cu o dunga iluminata, dar si jantele cu prindere centrala, intr-un singur prezon, daca mai trebuia precizat.

Dodge Charger Daytona SRT Concept

Dodge Charger Daytona SRT Concept

Dodge Charger Daytona SRT Concept

La interior, departe de privirile insistente ale curiosilor, respectivul vehicul scoate la iveala si un ecran central cu diagonala de 12.3 inch, soferul si pasagerii bucurandu-se, odata ajunsi in cabina, si de o tapiterie din piele partial perforata, de scaune cu suport lateral marit, individuale, de o consola centrala alungita si, mai mult sau mai putin surprinzator, de cusaturi contrastante, unele albe, altele albastre. Din meniu nu lipsesc nici ceasurile de bord digitale.

In plan tehnic, primul muscle car cu propulsie electrica din istoria Dodge reprezinta - pentru moment, un mare mister si o necunoscuta uriasa, legendarul producator american limitandu-se la a dezvalui (numai) ca noul Charger Daytona SRT Concept va fi mai performant decat actualul Hellcat. Acelasi comunicat de presa mai anunta - spre bucuria pasionatilor genului, si o evacuare la fel de zgomotoasa, si o cutie de viteze dezvoltata proiectata pentru a simula schimbarea treptelor, seria atractiilor principale continuand cu o functie pe nume PowerShot, menita sa asigure un boost temporar de putere, si frane acompaniate de elemente dezvoltate de Brembo.

Dodge Charger Daytona SRT Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze Dodge Charger Daytona SRT Concept
mai multe