Este inceputul unei noi ere. Honda lanseaza o masina pe care nu a mai vandut-o din 2001

Este inceputul unei noi ere. Honda lanseaza o masina pe care nu a mai vandut-o din 2001
  • Este inceputul unei noi ere
  • Honda lanseaza o masina pe care nu a mai vandut-o din 2001
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia va fi asigurata exclusiv de un sistem HEV. Potrivit primelor informatii si detalii date publicitatii.

Sfarsitul anului 2023 marcheaza debutul unui nou autoturism de la Honda, celebrul constructor japonez de automobile publicand - in urma cu doar cateva zile, primele fotografii si imagini oficiale ale conceptului Prologue. Un coupe cu doua portiere in echipare, spectaculoasa creatie se remarca numaidecat, la nivelul departamentului exterior, prin farurile unite cu o banda iluminata si pragurile proeminente, insa nici jantele din aliaj cu cinci spite duble in dotare ori eleronul atent sculptat nu ar trebui sa treaca intocmai neobservate - ba dimpotriva, am putea spune.

Din pacate, interiorul impresionantului model asiatic nu ramane, momentan, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii - dar, judecand dupa cum arata gama actuala, lista atractiilor principale ar trebui sa cuprinda inclusiv tapiterie din imitatie de piele, scaune sport, cu tetiere integrate, volan multifunctional. Acestor elemente si detalii li se vor alatura - oarecum inutil de adaugat, instrumente de bord digitale, o instalatie de climatizare cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii, boxe de inalta fidelitate, semnate Bose, un dispaly tactil de dimensiuni generoase, lumini ambientale, incarcare wireless a telefonului mobil.

In cazul in care va deveni realitate, noul Prologue isi va intampina potentialii clienti - conform unui comunicat pus la dispozitia presei, in compania unui ansamblu HEV. Solutia respectiva ar putea combina un propulsor aspirat cu patru cilindri in linie si o capacitate de 2.0 litri - pe benzina, cu doua motoare electrice pentru a produce o putere de 184 de cai, suficient pentru ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea, cu acceleratia la podea, in sub 8 secunde, acul vitezometrului depasind apoi 200 de kilometri pe ora.

Honda Prelude Concept

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 8 Noiembrie 2023