Este inceputul unei noi ere. Honda lanseaza o masina pe care nu a mai vandut-o din 2006

Este inceputul unei noi ere. Honda lanseaza o masina pe care nu a mai vandut-o din 2006
  • Este inceputul unei noi ere
  • Honda lanseaza o masina pe care nu a mai vandut-o din 2006
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor descoperi un motor turbo cu patru cilindri in linie, de 1.5 litri, conectat la o transmisie manuala in sase rapoarte si un sistem de tractiune fata cu diferential LSD.

Finalul anului curent marcheaza debutul unei noi masini cu traditie, divizia de lux a companiei Honda, Acura, publicand in cursul zilei de astazi mai multe fotografii si detalii cu privire la urmatoarea generatie a gamei Integra, prima din ultimii circa 15 ani. Programata sa ajunga pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, pe parcursul lui 2022, la un pret de aproximativ 30.000 de dolari, aceasta se remarca in special prin contrastul dintre partea frontala alungita si spatele scurtat, in stilul unui fastback.

Acura Integra Prototype

Reteta caracteristica departamentului exterior continua cu luminile de zi cu design Chicane si tehnologie LED, cu jantele din aliaj pe 19 inch si evacuarea dubla, in timp ce meniul de la interior nu ramane decat un mister.

O alta necunoscuta consta in lista cu dotari standard si echipamente disponibile in mod optional, contra cost, cu divizia de lux a companiei Honda, Acura, anuntand, in schimb, ca sub capota isi va face aparitia un motor turbo cu patru cilindri in linie, de 1.5 litri, conectat la o cutie manuala in sase rapoarte si un sistem de tractiune fata cu diferential LSD. Restul specificatiilor tehnice, precum acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora, viteza maxima si consumul mediu vor fi anuntate ulterior.

Acura Integra Prototype

Acura Integra Prototype

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Acura Integra Prototype
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 15 Noiembrie 2021