Este inceputul unei noi ere. Lamborghini prezinta oficial noul Lanzador, primul model cu propulsie electrica din istoria companiei

Este inceputul unei noi ere. Lamborghini prezinta oficial noul Lanzador, primul model cu propulsie electrica din istoria companiei
  • Este inceputul unei noi ere
  • Lamborghini prezinta oficial noul Lanzador, primul model cu propulsie electrica din istoria companiei
Distribuie pe Facebook

Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, incepand cu 2028, nonconformistul produs ia forma unui GT cu patru locuri individuale, plus o garda la sol demna de un crossover sport.

Organizata in weekendul care tocmai s-a incheiat - pe malul Oceanului Pacific, mult anticipata editie din acest an a celebrului Concurs de Eleganta de la Pebble Beach a marcat debutul a nenumarate proiecte capabile sa taie respiratia participantilor, pe respectiva lista trecandu-si numele inclusiv conceptul primului Lamborghini electric din istorie. Denumit Lanzador, automobilul in cauza se remarca - cel putin la nivelul departamentului exterior, atat prin multiplele detalii angulare ale caroseriei in doar doua portiere, cat si prin garda la sol deloc neglijabila sau jantele uriase din aliaj, cu diametrul de 23 de inch, pe cand meniul de la interior debuteaza cu patru display-uri color, doua in fata, doua in spate.

De asemenea, din cabina nu lipsesc - presupunand ca mai era necesara o astfel de completare, nici scaunele cu tetiere incorporate, instalatia audio de inalta fidelitate, elementele din lana ori consola centrala plutitoare, in timp ce fisa cu specificatii de ordin tehnic cuprinde, la randul sau, diferite caracteristici imposibil de ignorat, asa cum se intampla, de exemplu, si in cazul puterii de peste 1.360 de cai, obtinuta prin instalarea a doua motoare, cate unul pentru fiecare punte, a tractiunii integrale, cu functie de vectorizare a cuplului, a suspensiei active , pe aer, franelor perforate.

Lamborghini Lanzador Concept

Lamborghini Lanzador Concept

Lamborghini Lanzador Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (69) Poze Lamborghini Lanzador Concept
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 23 August 2023