Esti curios cum va arata noul Cee'd? Uita-te atent la conceptul asta prezentat de Kia

Esti curios cum va arata noul Cee'd? Uita-te atent la conceptul asta prezentat de Kia
  • Kia va prezenta un concept interesant la Frankfurt
  • Acesta ar putea prefata o noua generatie Cee'd
  • Deasemenea ar putea prevesti un nou membru al familiei Cee'd
Distribuie pe Facebook

Constructorul sud-coreean de automobile a publicat o imagine teaser in care apare un concept extrem de interesant. Potrivit zvonurilor, acesta ar putea prefata o noua generatie Cee'd.

Kia si-a anuntat prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt unde va aduce cele mai noi modele ale sale, dar si cateva concepte care sa-ti arate directia inspre care o ia brand-ul asiatic. Unul dintre ele este cel prezentat in imaginea teaser de mai jos, si care momentan nu are un nume.

Informatiile sunt asadar foarte putine, insa potrivit oficialilor Kia, acesta va pastra caracterul sportiv al lui Pro Cee'd, si mai mult de atat, ar putea arata urmatoarea generatie a compactei Cee'd. In acelasi timp, conceptul ar putea fi si o "viziune indrazneata pentru un potential membru al familiei noii generatii Cee'd."

Concept Kia

La ce configuratie de caroserie se refera? Simplu: una break. Si partenerii de la Hyundai au urmat aceeasi reteta cu i30-ul Fastback, asa ca aceasta speculatie pare cat de cat credibila.

Daca un asemenea model va intra intr-adevar in productie, ar urma sa ofere in primul rand un spatiu interior generos si un volum de incarcare al protbagajului potrivit pentru familii.

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, Kia va prezenta conceptul misterios cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, prilej cu care vor fi facute publice toate detaliile. Iti reamintim ca unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen din Europa isi va deschide portile in mai putin de 15 zile.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 30 August 2017