Ford dezvaluie noul S-MAX Concept

Ford dezvaluie noul S-MAX Concept
  • Ford dezvaluie noul concept Ford S-Max
  • Modelul debuteaza la Frankfurt Motor Show
  • Sub capota regasim o unitate turbo de 1.5 litri
Distribuie pe Facebook

Oficialii Ford vor profita de editia din aceasta toamna a Salonului Auto de la Frankfurt pentru a dezvalui in fata intregii planete noul S-MAX Concept, un concept ce prefigureaza urmatoarea generatie a popularului monovolum european.

Deconspirat de o mana de fotografii oficiale, noul Ford S-MAX se remarca printr-o alura mult mai sportiva si mai agresiva comparativ cu actuala generatie, conceptul pregatit de constructorul european pentru Salonul Auto de la Frankfurt din aceasta toamna iesind in evidenta atat prin grila frontala de dimensiuni generoase, pozitionata la un unghi de aproape 90 de grade, cat si prin farurile sale angulare echipate cu tehnologia OLED.

Ford S-MAX Concept

Alte detalii remarcabile de ordin vizual includ o capota bombata a motorului, un set de aripi proeminente ce-i confera un aspect dinamic profilului lateral, o pereche de jante uriase, inzestrate cu un design multispite, un eleron ce continua cu succes linia plafonului si, nu in ultimul rand, un sistem de evacuare accesorizat cu doua tips-uri integrate in designul spoilerului spate.

Ford S-MAX Concept

In ceea ce priveste aspectul interior, noul Ford S-MAX Concept promite sa-si gazduiasca viitorii oaspeti intr-o atmosfera futurista si plina de lux, lista cu atractii principale incluzand aici patru scaune individuale si o combinatie neintrerupta de piele si alcantara. Mai mult de-atat, nu lipsesc din meniul interior nici consola minimalista, ce gazduieste si joystick-ul ce are rol de schimbator de viteze, dar nici monitoarele montate in spatele tetierelor frontale.

Ford S-MAX Concept

Pe plan tehnic, conceptul ce prefigureaza urmatoarea generatie a popularului monovolum european impresioneaza in special prin propulsorul sau EcoBoost de 1.5 litri care, atunci cand se regaseste sub capota noului Ford Fusion, pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 178 cai putere si 240 Newton-Metri.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Ford S-MAX Concept
mai multe