Frankfurt Motor Show 2011: Audi Urban Concept, prezentat in carne si oase

Frankfurt Motor Show 2011: Audi Urban Concept, prezentat in carne si oase
In cadrul unei prezentari dinaintea Salonului Auto de la Frankfurt, Audi a prezentat modelul concept Audi Urban. Masina a fost pentru prima oara vazuta de presa in carne si oase, in cadrul unei prezentari cu spectacol si discursuri inaltatoare ale oficialilor Audi.
Distribuie pe Facebook

Masina va avea doua motoare electrice care au impreuna o putere de 20 cp, destul cat sa accelereze masina de la 0-100 km/h in doar 6 secunde. Viteza maxima va fi de 100 km/h, limitata electronic, iar autonomia va fi de doar 73 de km, dar destul pentru a merge cu masina in oras. Timpul de incarcare la o priza normala va fi de 4 ore. Bateria cantareste 90 de kg si este litiu-ion, capabila sa inmagazineze 7.1 kWh. Caroseria va fi in doua varianta, Audi Urban Concept si Audi Urban Spyder Concept.

Doar pana la doi pasageri vor putea fi gazduiti de cockpitul din fibra de carbon al celor doua concept car-uri, ambele scaune urmand a avea o pozitie fixa - cu cel pentru pasager pozitionat in drepta - spate comparativ cu cel al soferului. In plus, pe langa amplasamentul inedit al scaunelor, atat modelul Urban Concept, cat si Urban Spyder Concept impresioneaza printr-un design exterior futurist, inzestrat cu numeroase elemente capabile sa-ti capteze atentia - iar aici facem referire in special la grila frontala de dimensiuni mai mult decat generoase, nelipsitele blocuri optice dotate cu LED-uri, modul neconventional de deschidere al usilor si, nu in ultimul rand, la jantele uriase, pe 21 inci.

Frankfurt Motor Show 2011: Audi Urban Concept, prezentat in carne si oase

Distribuie pe Facebook
mai multe