Frankfurt Motor Show 2011: Maserati dezvaluie noul Kubang, primul SUV din istoria sa!

Frankfurt Motor Show 2011: Maserati dezvaluie noul Kubang, primul SUV din istoria sa!
Asteptarea a luat sfarsit! Italienii de la Maserati au dezvaluit in urma cu doar cateva momente primele fotografii oficiale ale conceptului Kubang - automobil ce anticipeaza primul SUV din istoria celebrului constructor de modele super-sport.
Distribuie pe Facebook

Dupa nenumarate zvonuri mai mult sau mai putin oficiale, Maserati a dezvaluit astazi in cadrul celei de-a 64-a editii a Frankfurt Motor Show noul Kubang Concept sau, daca doresti, automobilul ce anticipeaza primul SUV din istoria constructorului italian. Din pacate, cifrele exacte lipsesc la acest moment, insa constructorul italian ne asigura ca franele, suspensia, designul, performantele si manevrabilitatea vor fi specifice automobilelor Maserati. In plus, italienii afirma ca motorul va fi construit in Maranello, de inginerii de la Ferrari.

Frankfurt Motor Show 2011: Maserati dezvaluie noul Kubang Frankfurt Motor Show 2011: Maserati dezvaluie noul Kubang

UPDATE: Se pare ca noul Kubang este construit pe aceeasi platforma cu SUV-ul american Jeep Grand Cherokee care, la randul lui, imparte o serie de elemente tehnice cu Mercedes ML. Modelul de serie va debuta cel mai probabil anul viitor, la Geneva Motor Show 2012.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 13 Septembrie 2011