Frankfurt Motor Show 2011: Primele imagini cu noul Audi A2 Concept

Frankfurt Motor Show 2011: Primele imagini cu noul Audi A2 Concept
Recent-lansatele Audi Urban si Urban Spyder nu vor fi singurele concepte pe care germanii le vor aduce la Frankfurt Motor Show 2011. Pe langa cele doua modele, constructorul din Ingolstadt va dezvalui la mult-asteptatul salon auto german si noul A2 Concept, ce prefigureaza modelul de serie cu acelasi nume.
Distribuie pe Facebook

Zvonurile cu privire la o revenire a modelului Audi A2 curg pe internet de o buna perioada de timp, insa renasterea modelului german pare a fi acum confirmata chiar de constructorul din Ingolstadt. Mai exact, la editia 2011 a Frankfurt Motor Show, cei de la Audi vor dezvalui noul A2 Concept, un model ce se bucura de un tren de rulare complet electric si care promite, in acelasi timp, un interior capabil sa gazduiasca pana la patru pasageri.

Frankfurt Motor Show 2011: Primele imagini cu noul Audi A2 Concept Frankfurt Motor Show 2011: Primele imagini cu noul Audi A2 Concept

Mai exact, cea mai noua creatie a companiei germane de automobile este propulsata de un motor electric alimentat de o baterie litiu-ion, ce livreaza celui aflat la volan pana la 116 cai putere si 270 Nm - valori trimise exclusiv rotilor fata prin intermediul unei cutii cu o singura treapta de viteza. Cu 81 CP disponibili in orice moment, noul Audi A2 Concept se lauda cu o autonomie de aproximativ 200 de kilometri. In plus, un ciclu complet de reincarcare a bateriei dureaza pana la maximum patru ore.

Frankfurt Motor Show 2011: Primele imagini cu noul Audi A2 Concept

In ceea ce priveste dimensiunile, conceptul constructorului din Ingolstadt masoara 3.804 metri in lungime, 1.693 metri in latime si 1.494 metri in inaltime. La acest moment, ampatamentul ramane o necunoscuta, insa germanii de la Audi afirma ca al lor A2 Concept poate gazdui pana la patru pasageri - performanta datorata in special scaunelor individuale. In plus, multumita materialelor ultra-usoare folosite la nivelul caroseriei, creatia constructorului din Ingolstadt cantareste numai 1.150 de kilograme.

Frankfurt Motor Show 2011: Primele imagini cu noul Audi A2 Concept

Noul Audi A2 Concept va debuta in premiera mondiala la Frankfurt Motor Show 2011 si prefigureaza revenirea modelului de serie cu acelasi nume.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Audi A2 Concept - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 7 Septembrie 2011