Frankfurt Motor Show 2011: Surf - O noua creatie atragatoare marca Fisker

Frankfurt Motor Show 2011: Surf - O noua creatie atragatoare marca Fisker
Poate ca modelul Karma nu este inca disponibil la vanzare, insa super-sedanul american ne uimeste de fiecare data nu doar cu designul sau exotic, ci si prin performantele sale impresionante. De asemenea, de acelasi lucru va fi capabil si viitorul Surf, un shooting break ce va capta toate privirile la Frankfurt Motor Show 2011.
Distribuie pe Facebook

Informatiile oficiale sunt limitate la acest moment, insa americanii de la Fisker afirma ca al lor Surf poate fi considerat cu usurinta un automobil electric cu autonomie extinsa - o caracterizare ce i se potriveste de minune si super-sedanului Karma.

Asadar, cel mai probabil, viitoarea creatie a companiei de peste Ocean va fi propulsata de aceleasi tren de rulare compus din doua motoare electrice si un 2.0 turbo de provenienta General Motors ce are rol de generator pentru pachetul de baterii litiu-ion.

In ceea ce priveste designul exterior, noul Fisker Surf ar putea fi inzestrat cu aceleasi linii si forme emotionante de care se bucura si modelul Karma. Totusi, datorita apartenentei sale la segmentul automobilelor shooting break, urmatoarea creatie a companiei americane va suferi modificari serioase la nivelul partii din spate.

Cum va arata aceasta intr-un final, nu ramane decat un mister - cel putin la acest moment. Unii vorbesc despre o serie de similaritati cu recent-lansatul Ferrari FF, altii aduc in discutie un design asemanator cu cel al lui Honda CR-Z, insa adevarul.... adevarul va iesi la iveala abia saptamana viitoare, atunci cand Frankfurt Motor Show 2011 isi va deschide larg portile.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 8 Septembrie 2011