Geneva 2014: Infiniti Q50 Eau Rouge revine in peisaj cu un V6 turbo de 560 CP

Geneva 2014: Infiniti Q50 Eau Rouge revine in peisaj cu un V6 turbo de 560 CP
  • Noul Infiniti Q50 Eau Rouge debuteaza in premiera europeana la Geneva
  • Concept car-ul se lauda acum cu serviciile unui V6 twin-turbo de 560 CP
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in mai putin de patru secunde
Distribuie pe Facebook

Salonul Auto de la Geneva ne dezvaluie un nou motiv pentru care japonezii de la Infiniti ar trebui sa ofere o versiune de productie a conceptului Q50 Eau Rouge.

Iti mai aduci aminte de noul Infiniti Q50 Eau Rouge, model dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia evenimentului North American International Auto Show desfasurat la inceputul acestui an? In cazul in care raspunsul tau este unul afirmativ, atunci suntem mai mult ca siguri ca te vei bucura la auzul vestii ca impresionantul concept car japonez se poate lauda acum si cu o motorizare pe masura aspectului sau exterior.

Geneva 2014: Infiniti Q50 Eau Rouge Concept

Asadar, intr-o alta ordine de idei, pe langa kitul sau aerodinamic realizat din fibra de carbon si inspirat de cel regasit in echiparea monopostului Red Bull Racing RB9, lista cu atractii principale oferita de noul Infiniti Q50 Eau Rouge mai include in componenta sa si o motorizare V6 twin-turbo de 3.8 litri, preluata de la Nissan GT-R si modificata sa produca nici mai mult, nici mai putin de 560 cai putere.

Geneva 2014: Infiniti Q50 Eau Rouge Concept

Suna bine, nu-i asa? Si inca nu ai aflat totul! Nu de alta, dar impresionantul concept car japonez mai beneficiaza si de o transmisie automata cu sapte rapoarte, plus un sistem de tractiune integrala, performantele rezultate fiind cu adevarat deosebite: acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in mai putin de patru secunde, in timp ce viteza maxima... ei bine, viteza maxima promite sa depaseasca pragul celor 290 de kilometri pe ora.

Geneva 2014: Infiniti Q50 Eau Rouge Concept

Asta in cazul in care noul Infiniti Q50 Eau Rouge prezentat cu ocazia salonului auto desfasurat zilele aceasta la Geneva va deveni realitate si nu va ramane doar unul dintre cele mai impresionante concept car-uri din ultima perioada de timp.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Geneva 2014: Infiniti Q50 Eau Rouge Concept
mai multe