Geneva 2015: Audi Prologue Avant continua sa ne fascineze cu design-ul sau

Geneva 2015: Audi Prologue Avant continua sa ne fascineze cu design-ul sau
  • Audi a prezentat oficial noul Prologue Avant Concept
  • Modelul german impresioneaza in special cu designul sau
  • Nu putem trece insa cu vederea nici performantele tehnice
Distribuie pe Facebook

L-am admirat in primele fotografii oficiale si ne-a facut placere sa-l putem descoperi inclusiv prin intermediul unui material video. Cu toate acestea, nu reusim de nici un fel sa ne saturam de noul Audi Prologue Avant.

Anuntat inca de la sfarsitul lunii trecute, concept car-ul german a reusit sa ne impresioneze pe deplin cu liniile si formele sale. Grila supradimensionata a radiatorului, blocurile optice vizibil alungite, dar si aripile proeminente cu jante pe 22 inch, este aproape imposibil sa ramai indiferent la detaliile ce formeaza design-ul exterior.

Geneva 2015: Audi Prologue Avant ConceptGeneva 2015: Audi Prologue Avant Concept

Geneva 2015: Audi Prologue Avant Concept

Apoi ar mai fi si fascinatia legata de interior, cockpitul noului Audi Prologue Avant reprezentand un adevarat templu pentru pasionatii de tehnologie. Nu doar cele trei monitoare tactile integrate la nivelul panoului de bord vor captiva insa atentia viitoriilor pasageri, cele patru scaune individuale despartite de o consola centrala completa cucerind in aceeasi masura.

Daca vine vorba despre departamentul tehnic, ei bine... cifrele si numerele ce caracterizeaza spectaculosul concept car german par desprinse din basmele SF. 1.6 litri la 100 de kilometri. Cum adica un consum mediu de carburant de numai 1.6 litri la 100 de kilometri? Cum este posibila o astfel de valoare pentru un break ce masoara peste 5.1 metri in lungime?

Raspunsul consta in adoptarea unui sistem de propulsie hibrid, ce combina un motor 3.0 TDI cu unul electric pentru un total de 455 CP si 750 Nm. Adaugam in meniu si un mod complet electric, disponibil pentru aproximativ 54 de kilometri, iar visul pare sa devina realitate. Apropo, am precizat oare si ca acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in aproximativ 5.1 secunde?

Indeajuns insa cu atatea informatii. Fotografiile surprinse in cadrul Salonului Auto International de la Geneva vorbesc de la sine. Inclusiv despre cum sta treaba cu fascinatia legata de noul Audi Prologue Avant.

Geneva 2015: Audi Prologue Avant Concept

Geneva 2015: Audi Prologue Avant Concept

Geneva 2015: Audi Prologue Avant Concept

Geneva 2015: Audi Prologue Avant Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Geneva 2015: Audi Prologue Avant Concept
mai multe