Honda aduce la Geneva prototipul urmatorului Civic Hatchback

Honda aduce la Geneva prototipul urmatorului Civic Hatchback
  • Honda anunta vedetele standului sau de la Geneva
  • In centrul atentie se va afla prototipul urmatorului Civic
  • De la fata locului nu vor lipsi nici noile NSX sau Clarity Fuel Cell
Distribuie pe Facebook

Chiar daca au mai ramas doua saptamani pana la startul Salonului Auto de la Geneva, oficialii Honda au tinut sa anunte inca de astazi noutatile pregatite pentru evenimentul cu pricina.

Prototipul urmatorului Civic Hatchback. Aceasta este surpriza pregatita de Honda pentru editia cu numarul 86 a evenimentului Geneva International Motor Show.

Conceptul cu pricina anunta un design impunator pentru compacta japoneza, partea posterioara dispunand atat de prize uriase de aer, cat si de evacuare dubla montata central.

Alte detalii remarcabile includ eleron pentru plafon si stopuri stilizate in forma de bumerang, "conectate" la eleronul ce insoteste de-aceasta data capota portbagajului.

Premierele Honda de la Geneva 2016

Despre partea frontala sau interiorul acestui prototip nu avem inca niciun fel de informatie, oficialii Honda preferand sa anunte ca noul Civic Hatchback de serie va sosi pe piata in 2017.

Viitoarea generatie a compactei japoneze va fi construita tot in Marea Britanie, exemplarele iesite de pe linia de productie fiind apoi exportate in intreaga lume.

Prototipul urmatorului Civic Hatchback va fi insotit la standul Honda din cadrul Salonului Auto de la Geneva de modelul Clarity Fuel Cell, prezentat in premiera europeana.

Premierele Honda de la Geneva 2016

Anuntat cu surle si trambite la sfarsitul anului trecut, modelul cu pricina dispune de un sistem de propulsie pe baza de hidrogen si ofera o autonomie de 700 km.

In cele din urma, publicul de pe Batranul Continent va putea admira la fata locului si noul NSX, care propune un V6 twin-turbo si trei motoare electric, plus o cutie DCT cu noua rapoarte.

Ultimele doua surprize anuntate astazi de Honda pentru editia cu numarul 86 a evenimentului Geneva International Motor Show sunt Jazz ‘Keenlight’ si CRF1000L Africa Twin.

Premierele Honda de la Geneva 2016

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 10 Februarie 2016