Honda Civic Tourer Concept - Primele imagini oficiale

Honda Civic Tourer Concept - Primele imagini oficiale
Au mai ramas mai putin de 24 de ore pana ce editia din acest an a Salonului Auto de la Geneva isi va deschide larg portile, insa asteptarea pare sa fi luat deja sfarsit pentru fanii japonezilor de la Honda. Mai exact, multumita unui set de fotografii oficiale scapate pe internet, noul Civic Tourer Concept ni se dezvaluie chiar astazi in toata splendoarea sa, in avanpremiera mondiala.
Distribuie pe Facebook

Anticipat de o schita oficiala publicata in urma cu aproximativ o luna, conceptul Honda Civic Tourer previzualizeaza versiunea break a noului Civic, automobil ce este asteptat sa ajunga in showroom-urile de pe intreg Batranul Continent inainte de sfarsitul acestui an.

De asemenea, in cazul in care zvonurile se adeveresc, viitorul concurent al modelelor Ford Focus Wagon si Volkswagen Golf Variant va fi disponibil cu o gama de motorizari similara versiunii hatchback, ce va include in componenta sa un 1.4 i-​VTEC de 100 CP, un 1.8 i-​VTEC de 142 CP, dar si un 1.6 i-DTEC de 120 CP, respectiv un 2.2 i-DTEC de 150 cai putere.

In ceea ce priveste aspectul estetic, noua Honda Civic Tourer se remarca - cel putin in versiunea concept, printr-un design exterior design fluent si curgator, caracterizat de forme curbate, aripi laterale proeminente, dar si numeroase insertii LED, jante de dimensiuni generoase, plus un sistem de evacuare montat central.

Honda Civic Tourer Concept

Honda Civic Tourer Concept

Honda Civic Tourer Concept

Distribuie pe Facebook
mai multe