I-au dat voie sa studieze in detaliu sedanul de lux cu garda la sol de SUV si set complet de ceai. VIDEO

I-au dat voie sa studieze in detaliu sedanul de lux cu garda la sol de SUV si set complet de ceai. VIDEO
  • Lansat anul trecut la Beijing
  • Anunta un viitor SUV de lux Mercedes-Maybach
  • 4 motoare electrice si 750 CP
Distribuie pe Facebook

Dupa ce in urma cu cateva zile a condus unicul Maybach Exelero, celebra youtuberita Supercar Blondie revine cu un clip video in care analizeaza in detaliu conceptul Mercedes-Maybach Ultimate Luxury.

Constructorul din Sttutgart a lansat anul trecut, cu ocazia Salonului Auto de la Beijing, un concept cel putin neobisnuit. Este vorba despre Mercedes-Maybach Ultimate Luxury, un sedan de lux cu garda la sol de SUV. Practic, ar anunta primul Sports Utility Limousine (SUL) al lumii.

Conceptul este propulsat de patru motoare electrice care dezvolta impreuna 750 de cai putere, suficient pentru a atinge o viteza maxima de 250 km/h. Multumita unei baterii cu capacitatea de 80 kWh, autonomia maxima este de 322 kilometri, conform standardului WLTP.

Printre dotarile de lux intalnite la bord regasim tapiteria din piele Nappa, elemente aurii, benzi colorate cu LED, consola centrala fara butoane, display-uri de 12.3 inch pentru sistemul de infotainment si ceasurile de bord digitale. Probabil cea mai neobisnuita dotare este setul complet de ceai, amplasat pe tunelul median.

Youtuberita Supercar Blondie a avut acum ocazia sa studieze in detaliu conceptul de lux al nemtilor, iar clipul video il poti urmari si tu mai jos.

Distribuie pe Facebook
mai multe