Il stii de la Geneva, insa nu ai observat niciodata detaliile acestea. Apropie-te si descopera in detaliu noul Opel GT Concept

Il stii de la Geneva, insa nu ai observat niciodata detaliile acestea. Apropie-te si descopera in detaliu noul Opel GT Concept
  • Noul Opel GT a debutat oficial la Geneva
  • Conceptul german ofera o motorizare turbo de 1 litru si 145 CP
  • Greutatea nu depaseste 1.000 de kilograme
Distribuie pe Facebook

A debutat in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Geneva din primavara acestui an si a uimit o lume intreaga cu formula sa compusa dintr-un motor turbo de un litru si tractiune spate. Noul Opel GT Concept, caci el reprezinta subiectul principal al randurilor urmatoare, revine astazi in atentia noastra si ne arata cateva detalii care anterior au reusit sa ne scape.

Au trecut deja trei luni si jumatate de la editia cu numarul 86 a Salonului Auto International de la Geneva, insa multe dintre modelele dezvaluite in premiera mondiala cu ocazia evenimentului respectiv continua sa ne bantuie si in prezent.

Ca, de exemplu, noul Opel GT, care a primit recent alte cinci minute de faima din partea publicatiei britanice Evo. Actorul principal al propriului film, conceptul producatorului german ne arata astazi cateva dintre detaliile care anterior au reusit sa ne scape.

Inainte de a (re)descoperi modelul dezvaluit in premiera mondiala acum aproximativ trei luni si jumatate, in cadrul editiei cu numarul 86 a Salonului Auto International de la Geneva, tinem sa reamintim ca el se bucura de o unitate turbo in trei cilindri.

Vorbim, mai exact, despre o unitate turbo in trei cilindri si cu capacitate de un litru, care livreaza - atentie!, puntii spate undeva in jurul 145 cai putere si 205 Newton-Metri. Totul prin intermediul unei secventiale cu sase rapoarte si padele in spatele volanului.

Pentru aceiasi colectionari de cifre si numere, fisa tehnica a noului Opel GT continua cu o greutate mai mica de 1.000 de kilograme, respectiv un timp de aproximativ opt secunde pentru sprintul 0 - 100 km/h si o viteza maxima de 215 kilometri pe ora.

Asadar, acestea fiind spuse, revenim la elementele estetice si tehnologice ce fac deliciul in cazul conceptului producatorului german, elemente care asteapta cu nerabdare sa ni se dezvaluie pe parcursul urmatoarelor cinci minute ale clipului video Evo.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 1 Iulie 2016