IMAGINI REALE. Ai in fata primul SUV cu bena din istoria nemtilor de la BMW

  • Construit de un grup de stagiari de la uzina din Munchen
  • Au pornit de la un X7 xDrive40i
  • Este omologat pentru drumurile publice
Distribuie pe Facebook

Noul BMW X7, cel mai mare SUV produs vreodata de BMW, a fost transformat intr-un pick-up de un grup de 12 stagiari din cadrul uzinei din Munchen. Masina este omologata pentru drumurile publice.

Constructorul bavarez de automobile a impresionat audienta la cel mai recent eveniment #NextGen, acolo unde a prezentat in premiera cele mai noi modele dar si cateva concepte extrem de interesante.

BMW X7 Pick-up

Nemtii pregatesc acum un alt eveniment, de aceasta data pentru iubitorii de motociclete. Este vorba despre BMW Motorrad Days, pentru care un grup de 12 stagiari de la uzina din Munchen a construit o masina cu totul si cu totul speciala.

BMW X7 Pick-up

Un BMW X7 pick-up. Acestia au pornit de la un X7 xDrive40i, echipat cu motor de 3.0 litri pe benzina capabil de 340 CP, iar partea din spate a fost modificata complet. In urma acestor modificari, masa proprie a masinii a scazut cu 200 de kilograme iar lungimea caroseriei a crescut cu 10 centimetri comparativ cu un X7 standard. Proiectul a fost finalizat in 10 luni.

BMW X7 Pick-up

Interiorul poate gazdui pana la 5 pasageri iar lungimea zonei de incarcare variaza intre 1.4 metri (bena inchisa) si 2 metri (bena deschisa).

Chiar daca a primit omologarea pentru a circula pe drumurile publice, acest BMW X7 pick-up nu va vedea niciodata linia de productie. Cel putin asta sustin reprezentantii constructorului bavarez de automobile.

BMW X7 Pick-up

Sa le aminteasca cineva ca rivalii de la Mercedes-Benz au in oferta o camioneta si ca se simt destul de singuri in asa-zisul segment al pick-up-urilor europene premium.

BMW X7 Pick-up

BMW X7 Pick-up

BMW X7 Pick-up

BMW X7 Pick-up

BMW X7 Pick-up

BMW X7 Pick-up

BMW X7 Pick-up

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze BMW X7 Pick-up
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 5 Iulie 2019