Inapoi in viitor: Chevrolet dezvaluie noul Miray concept

Inapoi in viitor: Chevrolet dezvaluie noul Miray concept
Intreaga suflare a lumii auto a fost asaltata de un nou concept car spectaculos. Principalele detalii? Poarta semnatura Chevrolet, raspunde la numele Miray si vine direct din viitor. Iar asta nu e tot. Insa pentru lista cu atractii (care, fie vorba intre noi, este de-a dreptul savuroasa), va trebui sa iti continui calatoria catre centrul aricolului.
Distribuie pe Facebook
Dezvaluit in premiera mondiala la Seoul Motor Show 2011, noul Chevrolet Miray poate fi caracterizat drept un supercar spectaculos sosit din viitorul nu-tocmai-indepartat. Iar daca formele futuriste combinate cu linii de design imprumutate de pe alta planeta nu te vor convinge de partea cu "viitorul", atunci ar fi cazul sa facem o mica prezicare: insusi denumirea concept car-ului face referire la viitor (in limba coreeana, miray - pronuntat mi-ray, inseamna chiar viitor).

Inapoi in viitor: Chevrolet dezvaluie noul Miray concept

Partea cea mai buna a acestui nou-si-spectaculos concept este ca designul atragator a fost combinat cu un delicios tren de rulare. Doua motoare electrice - fiecare motor produce 20 cai putere, montate in partea frontala fac echipa cu un propulsor turbo in patru cilindri, de 1.5 litri, montat central. Performantele raman momentan un mister, la fel ca si consumul de carburant, insa cei de la Chevrolet afirma ca cele doua motoare electrice sunt alimentate de un pachet de baterii litiu-ion de 1.6 kWh. Important de specificat, puterea este transmisa rotilor prin intermediul unei cutii cu dublu-ambreiaj. Asadar, in ceea ce priveste trenul de rulare, acest spectaculos concept se poate lauda cu o configuratie similara modelului Porsche 911 GT3 R Hybrid.

Inapoi in viitor: Chevrolet dezvaluie noul Miray concept

Concluzia finala? Cu formele sale apetisante si propulsia de ultima ora, Chevrolet Miray ne dezvaluie astazi masina pe care o vom conduce maine.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Chevrolet Miray
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 1 Aprilie 2011