Iti mai aduci aminte cand Peugeot a lansat un coupe cu motor V12 si tractiune spate?

Iti mai aduci aminte cand Peugeot a lansat un coupe cu motor V12 si tractiune spate?
  • Iti mai aduci aminte cand Peugeot a lansat un coupe cu motor V12 si tractiune spate?
  • Cu pedala de acceleratie la podea, acesta promitea sa sprinteze de la 0 la 96 de kilometri pe ora in doar 3.7 secunde
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, acesta promitea sa sprinteze de la 0 la 96 de kilometri pe ora in doar 3.7 secunde.

Onyx, e-Legend, Instinct sau Exalt. Sunt doar cateva dintre conceptele moderne cu care francezii de la Peugeot au fascinat omenirea. Nu insa si singurele, aceeasi lista cuprinzand inclusiv nume precum 907, un coupe cu motor V12 aspirat natural.

Realizat din fibra de carbon, respectivul model se remarcat numaidecat prin capota alungita a propulsorului de sase litri si undeva in jurul a 500 de cai putere, puternic contrastata de portbagajul scurt, similar unui fastback.

Peugeot 907 Concept

Peugeot 907 Concept

Peugeot 907 Concept

Acelasi concept cunoscut publicului larg sub denumirea de 907 se mai putea lauda, printre altele, si cu un set de aripi laterale proeminente. De cealalta parte a usilor, Peugeot a instalat instrumente de bord digitale, plus un display central color.

Din meniul specific fascinantului model cu motor V12, transmisie in sase rapoarte si sistem de tractiune spate nu lipsesc, totodata, nici tapiteria din piele si alcantara, accentele metalice sau lemnul masiv, bineinteles.

Intr-un final, Peugeot a mai anuntat la momentul lansarii coupe-ului pe nume 907 si ca acesta sprinteaza de la 0 la 96 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in 3.7 secunde. Viteza maxima este, teoretic, de 357 de kilometri pe ora.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 22 Septembrie 2021