La exterior evolutie, la interior revolutie. Asa ar putea arata interiorul viitorului Audi A8

La exterior evolutie, la interior revolutie. Asa ar putea arata interiorul viitorului Audi A8
  • Interiorul viitorului Audi A8 va fi complet schimbat
  • Vom regasi tehnologie de ultima generatie, display-uri cu touchscreen si sistemul de infotainment MMI Touch Response
  • Noul Audi A8 va debuta pe piata in 2018
Distribuie pe Facebook

Nemtii de Audi pregatesc surprize majore pentru viitoarea generatie a varfului lor de gama, limuzina A8. Cea mai mare noutate o va reprezenta design-ul habitaclului, care ar urma sa imprumute mai multe detalii de la cel ilustrat in acest set de imagini.

Primele informatii despre noua generatie a Audi-ului A8 au aparut cu cateva luni in urma, atunci cand aceasta a fost zarita pentru prima data in timp ce era transportata spre locul unde avea sa fie mai apoi testata.

2018 Audi A8- concept interior

Am putut vedea din acele fotografii spion ca exteriorul viitoarei limuzine a nemtilor nu va fi foarte diferit de cel al actualului model, sigurele modificari fiind o grila ceva mai proeminenta si un nou desen al stopurilor.

Ei bine, daca exteriorul va reprezenta doar o evolutie a generatiei pe care o inlocuieste, nu acelasi lucru se poate spune despre interior. Acesta ar urma sa primeasca o revizuire completa, care sa pozitioneze limuzina germana deasupra rivalului sau de moarte, BMW-ul Seria 7.

2018 Audi A8- concept interior

Cum era de asteptat, habitaclul va fi mai ceva ca al unei nave spatiale, unde vom regasi toata tehnologia de ultima generatie de care dispun cei de la Audi. Asadar, pasagerii vor fi inconjurati de o multitudine de display-uri touchscreen cu functie de recunoastere a gesturilor, de sistemul de infotainment MMI Touch Response, sau de un bord complet digital, a caror scop principal este sa elimine cat mai multe butoane si sa ii dea astfel interiorului un aer cat mai sofisticat.

2018 Audi A8- concept interior

Aceasta operatiune s-ar putea dovedi destul de problematica, avand in vedere ca sistemele multimedia ale automobilelor trebuie sa fie cat mai simple cu putinta, pentru a nu-i distrage atentia soferului de la condus.

Pe langa aceste noutati, viitoarea generatie A8 va fi primul model de serie dezvoltat de constructorul german de automobile care sa incorporeze tehnologie autonoma.

2018 Audi A8- concept interior

Noul Audi A8 va debuta pe piata in 2018, atunci cand urmareste sa le puna serios bete in roate rivalilor de la Mercedes si BMW.

Distribuie pe Facebook
mai multe