La exterior umflat, sub capota dopat. Noul Charger Widebody e cel mai tare sedan care asteapta sa fie produs

La exterior umflat, sub capota dopat. Noul Charger Widebody e cel mai tare sedan care asteapta sa fie produs
  • Dodge a prezentat in weekend-ul conceptul Charger Widebody
  • O versiune de serie este asteptata pana la sfarsitul anului
  • Modelul american va oferi sub capota inclusiv un V8 de 707 CP
Distribuie pe Facebook

Oficialii Dodge nu au oferit pentru moment nicio informatie cu privire la data la care acest concept spectaculos ar putea ajunge in showroom-urile de peste Ocean.

Dodge a prezentat in weekend-ul ce tocmai s-a incheiat masina la care toata lumea visa. Este vorba despre noul Charger Widebody, un sedan cu aripi umflate si performante pe masura.

Americanii nu au oferit inca niciun fel de informatie cu privire la data la care concept-ul respectiv va ajunge in showroom-uri, insa exista mai multe ipoteze cu privire la acest aspect.

Unele voci sustin optiunea cu pricina va fi disponibila chiar inainte de sfarsitul anului curent. Contra unei sume deloc mici: aproximativ 6.000 de dolari, daca este sa dam crezare zvonurilor.

Numai doua versiuni de motorizare vor insoti, aparent, conceptul Dodge Charger Widebody atunci cand acesta va intra in productia de serie - inclusiv un V8 de 6.2 litri si 707 cai putere.

Intre timp, fanii modelelor americane cu o prezenta impunatoare isi pot cheltui toti banii pe un Challenger SRT Hellcat Redeye. Modelul in cauza pluseaza cu un motor pe benzina de 797 CP.

O cutie automata cu opt rapoarte este oferita in standard in cazul respectiv, astfel ca fisa cu specificatii tehnice anunta un timp de doar 3.4 secunde pentru acceleratia de la 0 la 100 km/h.

Totodata, primul Dodge Challenger SRT Hellcat Redeye din istorie se mai poate lauda si cu o viteza maxima demna de un supercar din familia Porsche, Ferrari sau Lamborghini. 326 de kilometri pe ora.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 25 Martie 2019