Lexus pregateste LF-LC II, un concept car cu 500 CP si tractiune integrala

Lexus pregateste LF-LC II, un concept car cu 500 CP si tractiune integrala
Incantati pana peste masura de succesul inregistrat de modelul LF-LC, oficialii Lexus planuiesc sa lanseze in perioada imediat urmatoare o noua versiune a concept car-ului prezentat la inceputul acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit.
Distribuie pe Facebook
Asteptat sa debuteze in cadrul evenimentului Australian International Motor Show, eveniment ce urmeaza a fi organizat in Sydney in perioada 19 - 28 octombrie, modelul Lexus LF-LC II urmeaza a gazdui sub caroseria sa dramatic-stilizata un tren de rulare hibrid, numai bun pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 500 cai putere. De asemenea, de pe lista cu bunatati tehnice nu vor lipsi nici materialele ultra-usoare sau sistemul de tractiune integrala, cea mai noua reiterare a concept car-ului prezentat la inceputul acestui an oferindu-ne astfel o buna idee cu privire la viitoarele supercaruri ale constructorului japonez.

Mai multe informatii cu privire la modelul Lexus LF-LC II vor fi dezvaluite in perioada imediat urmatoare. Pana atunci insa, tinem sa afirmam ca exista unele voci care sustin ca gama de automobile a constructorului japonez se va imbunatati in viitorul mai mult sau mai putin apropiat cu un nou supercar, ce va reprezenta un fel de versiune de serie a celor doua concept-car-uri LF-LC.

Lexus pregateste LF-LC II, un concept cu 500 CP si tractiune integrala

Lexus LF-LC II - Prima imagine oficiala

Distribuie pe Facebook
mai multe