Masina pe care BMW a tinut-o ascunsa 17 ani. E din 2004, insa abia acum a prezentat-o publicului

Masina pe care BMW a tinut-o ascunsa 17 ani. E din 2004, insa abia acum a prezentat-o publicului
  • Masina pe care BMW a tinut-o ascunsa 17 ani
  • E din 2004, insa abia acum a prezentat-o publicului
Distribuie pe Facebook

Denumirea sa se traduce prin Integrated Concept Engineering, potrivit informatiilor oferite de compania bavareza.

Se remarca numaidecat prin proportiile extrem de ciudate ale caroseriei, insa nici blocurile optice fata si spate, oglinzile laterale sau alte ingrediente specifice retetei exterioare nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune.

Lista marilor ciudatenii continua si de cealalta parte a portierelor, la interior, acolo unde meniul imprumutat de la un Z4 de prima generatie propune de doua ori mai multe locuri decat in mod normal, respectiv patru.

Botezata ICE, masina pe care BMW a tinut-o ascunsa 17 ani de ochii publicului este construita, de parca nimic din tot ce am enumerat pana acum nu a reusit sa atraga atentia, pe o platforma de X5. Din pacate, motorizarea ramane un mare mister.

O alta necunoscuta vine sub forma conceptului ZBF 7er din acelasi material video, de aproape sapte minute, cu prototipul Integrated Concept Engineering prezentat pe parcursul randurilor anterioare, mai sus,

Compania bavareza a dezvaluit ca respectiva creatie a luat nastere in 1996, fara a dezvalui si alte detalii oficiale de ordin tehnic, estetic sau, daca un astfel de lucru se impune, tehnologic. Poate intr-un episod viitor, daca avem putin noroc...

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 17 Iunie 2021