Masina secreta Audi - concept Anniversario, si se renaste legenda Quattro...

Masina secreta Audi - concept Anniversario, si se renaste legenda Quattro...
Masina surprinsa in fotografie este, conform celor de la Autobild, un concept ce va fi dezvaluit la Paris. Este vorba de un Audi Coupe Quattro Anniversario, model menit sa aniverseze modelul Coupe Quattro din anii '80.
Distribuie pe Facebook

Sursele spun ca acest model va fi unul foarte sportiv, ce ne va duce cu gandul la masinile de raliu ale anilor '80, carefaceau legea pe viraje cu peste 700 de cp. Modelul Anniversario de la Audi va fi un Coupe Quattro, evident cu tractiune integrala, ce va fi propulsat de motorul de pe Audi TT RS, adica unul in 5 cilindri turbo. Puterea este asteptata sa fie similara cu cea a lui TT RS, adica in jur de 350 de cp.

Probabil, Audi are de gand sa debuteze iar in WRC si are nevoie de cateva exemplare omologate de strada, asa cum s-a intamplat si cu modelul Audi Quattro de 300 de cp. La fel de probabil este si ideea ca Audi va prezenta doar un concept, care va ramane la stadiul de concept, fiind numai un exercitiu de design si tehnologie, al carui scop este unul pur de branding, prin aniversarea vechiului Quattro care a facut istorie.

Mai trebuie sa asteptam cateva zile pana cand toate secretele se vor dezvalui, in cadrul Salonului Auto de la Paris.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 17 Septembrie 2010