Mazda anunta o surpriza majora pentru Tokyo Motor Show. Sa fie noul RX-7?

Mazda anunta o surpriza majora pentru Tokyo Motor Show. Sa fie noul RX-7?
  • Mazda anunta o surpriza majora pentru Tokyo Motor Show
  • Conceptul pregatit de japonezi se marca printr-o capota alungita a motorului si un portbagaj scurtat
  • Sub capota ne asteapta cel mai probabil un motor rotativ
Distribuie pe Facebook

Japonezii de la Mazda au pregatit numeroase surprize pentru editia din acest an a evenimentului Tokyo Motor Show, printre acestea facandu-si loc inclusiv un potential succesor al legendarului RX-7.

Ceva mai bine de patru saptamani au mai ramas pana ce Salonul Auto de la Tokyo isi va deschide din nou portile, insa oficialii Mazda nu pierd deloc vremea si anunta inca de pe acum surprizele pregatite pentru show-ul programat sa se desfasoare in perioada 29 octombrie - 8 noiembrie 2015.

Prototipul Koeru, doua masini de curse ce au la baza ultima generatie a roadster-ului MX-5, dar si iconicul Cosmo Sport sunt doar cateva dintre modelele care vor face deliciul vizitatorilor evenimentului Tokyo Motor Show, acelasi stand al marcii japoneze gazduind inclusiv debutul unui misterios concept.

Concept care duce pentru moment lipsa unei denumiri, insa care se poate lauda cu o forma clasica, ce combina capota alungita a motorului cu portbagajul scurtat. Adaugam in meniu si o evacuare dubla, respectiv un set de stopuri cu design unic, iar in mintea noastra se naste aceeasi intrebare ca a ta.

Dar nu, din pacate nu avem nici macar cea mai mica idee daca surpriza pregatita de japonezii de la Mazda pentru editia din acest an a Salonului Auto de la Tokyo va evolua ulterior intr-un succesor al legendarului RX-7, insa noi asa speram.

Si daca tot veni vorba despre asteptarile noastre, ne surade la nebunie ideea ca misteriosul prototip sa soseasca in cadrul evenimentului Tokyo Motor Show, desfasurat intre 29 octombrie - 8 noiembrie 2015, alaturi de un propulsor rotativ.

Mazda sports car concept

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 30 Septembrie 2015