Mazda Minagi Concept la Geneva Motor Show - Poti sa spui Kodo?

Mazda Minagi Concept la Geneva Motor Show - Poti sa spui Kodo?
In cazul in care nu ai nici un fel de idee despre ceea ce inseamna KODO, noul Mazda Minagi Concept este aici sa te lamureasca. Iar daca noul termen te-a fascinat din plin, ultimul model al japonezilor este gata sa te vrajeasca personal, in luna martie, la Geneva Motor Show 2011.
Distribuie pe Facebook
In plus, termenii fantasmagorici nu se opresc aici. Pe langa filosofia de design botezata KODO (Soul of Motion), cei de la Mazda ne anunta ca al lor Minagi Concept ascunde sub capota sculptata cu pasiune un motor Skyactiv, ce trimite puterea rotilor prin intermediul unei transmisii... ai ghicit!, Skyactiv. Orice ar insemna asta, se pare ca avem de-a face cu o noua tehnologie a constructorului japonez care, impreuna cu mereu-intalnitele smecherii pentru o greutate cat mai scazuta, asigura modelului un consum redus de carburant.

Mazda Minagi Concept aduce KODO la Geneva Motor Show

Revenind insa la noul nostru cuvant favorit, si anume Kodo, Mazda Minagi Concept va impresiona toti pamantenii cu un design delicios, ce pare sa aduca laolalta o intreaga galaxie de zambete. Ba chiar mai mult de-atat, noul concept al constructorului japonez prefigureaza un viitor crossover compact, ce ar putea lua cu asalt piata auto chiar anul viitor. Asadar, intreaga omenire se vede nevoita sa invete pronuntarea cat mai corecta a termenului... Kodo.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 19 Ianuarie 2011