Mercedes vrea acum un rival si pentru BMW X4

Mercedes vrea acum un rival si pentru BMW X4
  • Mercedes vrea acum un rival si pentru BMW X4
  • Noul GLC Coupe va fi prezentat initial intr-o versiune concept
  • Varianta de serie este asteptata in 2017
Distribuie pe Facebook

Proaspat lansatul Mercedes GLE Coupe ar putea fi urmat, in curand, si de o versiune mini. Conform informatiilor actuale, prima aparitie a viitorului concurent din Stuttgart pentru BMW X4 se va consuma la sfarsitul acestei luni.

Aproximativ sapte ani. De atat au avut nevoie germanii de la Mercedes pentru a veni cu un rival pentru modelul BMW X6. Cel de-al doilea SAC din gama producatorului din Stuttgart nu va mai intarzia insa la fel de mult, noul GLC Coupe fiind asteptat sa debuteze peste doar saptamani, cu ocazia salonului de la Shanghai.

Proiectat pentru a concura impotriva lui X4, viitorul automobil cu stea in frunte grila ni se va arata mai intai intr-o versiune concept, o varianta de serie sosind, cel mai probabil, in cursul anului 2017. Cum va arata aceasta la interior si exterior ramane inca un mister total, informatiile actuale indicand un design inspirat de urmatoarea generatie a GLK-ului (care va fi rebotezata GLC).

Cele doua modele vor imparti, de asemenea, si cateva dintre specificatiile tehnice, noul Mercedes GLC Coupe pregatind pentru clientii sai - si, de ce nu, cei ai BMW-ului X4, o gama de motorizari variata, formata din numeroase propulsoare supraalimentate cu patru sau sase cilindri, atat pe benzina, cat si pe motorina. In plus, nu ar fi exclus ca in peisaj sa-si fata aparitia si (cel putin) un sistem de propulsie hibrid, imprumutat de la C350e.

Detaliile cu privire la cel de-al doilea SAC din gama producatorului din Stuttgart se opresc pentru moment aici, cu mai multe informatii referitoare la acest subiect urmand sa ne facem cunostinta, cel mai probabil, in saptamanile si lunile ce ne asteapta la orizont.

Mercedes GLC Coupe Concept

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 3 Aprilie 2015