Misteriosul prototip care ar putea influenta cum va arata noul Volkswagen Golf. FOTO

Misteriosul prototip care ar putea influenta cum va arata noul Volkswagen Golf. FOTO
  • Volkswagen prezinta oficial conceptul Gen.E
  • Prototipul german ofera o autonomie de 400 km
  • E de asteptat ca design-ul sa influenteze noul Golf
Distribuie pe Facebook

Volkswagen a scos din palarie un nou concept cu propulsie electrica, ale carui linii si forme ar putea influenta design-ul urmatorului Golf.

Compania Volkswagen pare tot mai interesata de automobilele cu propulsie electrica, cea mai noua isprava a nemtilor constand in prototipul Gen.E.

Anuntat cu ocazia evenimentului Future Mobility Days 2017, respectivul concept car poate parcurge pana la 400 kilometri cu o singura incarcare a bateriilor.

Informatiile privind puterea maxima a motorului electric, sprintul de la 0 la 100 km/h sau viteza de top raman, pentru moment, un mare mister.

De fapt, oficialii VW nu au mai dezvaluit niciun alt detaliu despre Gen.E, exceptand faptul ca ofera o platforma proiectata pentru a oferi un maximum de siguranta.

Pobabil si din aceasta cauza intreaga presa auto a trecut imediat la a specula ca design-ul noului concept cu propulsie electrica va influenta urmatorul Golf.

Se poate discuta, ce este drept, despre o asemanare cu actualul e-Golf, cel putin prin prisma blocurilor optice cu lumini de zi stilizate sub forma literei C.

Unele elemente nu vor debuta insa prea curand pe un model de serie - iar acum ne referim in special la aripioarele posterioare, care ne duc cu gandul la Ford GT.

Fiindca alte informatii despre noul VW Gen.E nu mai sunt disponibile la acest moment, tinem sa reamintim ca nemtii ofera in prezent doua modele electrice.

Mai exact, clientii au la dispozitie fie un e-up! cu motor de 82 CP si autonomie de 160 km, fie un e-Golf cu motor de 136 CP si autonomie de 300 km.

La nivel de preturi, primul dintre cele doua automobile anterior mentionate porneste in Romania de la 25.837 euro, in timp ce ultimul de la 37.564 euro.

Volkswagen Gen.E research vehicle

Volkswagen Gen.E research vehicle

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 4 Iulie 2017