Ne pare rau, Audi si BMW, dar asta e cel mai sexy SUV creat vreodata

Ne pare rau, Audi si BMW, dar asta e cel mai sexy SUV creat vreodata
  • Infiniti a publicat primele fotografii oficiale ale noului QX Sport Inspiration
  • Conceptul producatorului japonez impresioneaza in special prin design-ul sau exterior
  • La inaltimea zgarie-norilor din capitala Chinei se ridica si aspectul interior
Distribuie pe Facebook

In plus, proaspat lansatul Infiniti QX Sport ar putea reprezenta o buna sursa de inspiratie inclusiv pentru Maserati, care a dat-o in bara cu noul Levante.

Dupa zile, saptamani si chiar luni intregi de asteptare, cea de-a 14-a editie a Salonului Auto International de la Beijing si-a deschis in cele din urma larg portile. Iar surprizele pregatite de marile companii din industria constructoare de masini se ridica la inaltimea zgarie-norilor din capitala Chinei.

Nu este insa nevoie sa ne crezi pe cuvant, te vei convinge si singur imediat ce vei face cunostinta cu noul Infiniti QX Sport Inspiration Concept. Inainte insa de a admira in detaliu SUV-ul niponilor, permite-ne sa iti spunem una-alta despre caracteristicile sale de ordin tehnologic.

Sau, mai bine zis, despre dotarile interioare, lista cu ingrediente magice aducand in prim plan un total de trei ecrane, cele doua de la nivelul panoului de bord fiind insotite de unul de dimensiuni inferioare, pozitionat intre scaunele fata si folosit de catre pasagerii pentru ajustarea climatizarii.

Infiniti QX Sport Inspiration ConceptInfiniti QX Sport Inspiration Concept

Infiniti QX Sport Inspiration Concept

Inainte de a ne muta atentia catre caroseria noului Infiniti QX Sport Inspiration Concept, tinem sa precizam ca SUV-ul niponilor se lauda la nivel de cabina inclusiv cu padele pentru schimbarea vitezelor, diverse moduri de condus, plus volan multifunctional cu parte inferioara plata.

Venind vorba despre design-ul exterior, detaliile atent sculptate ce caracterizeaza profilul lateral reprezinta principala atractie in cazul de fata, insa nici capota impunatoare a motorului, blocurile optice alungite, linia plafonului sau eleronul din dotarea portbagajului nu ne lasa complet indiferenti.

Acelasi lucru se poate spune, bineinteles, si despre combinatia clasica de alb si negru de la interior - pentru ca nu puteam sa trecem peste aceasta, livrata la pachet alaturi de numeroase cusaturi contrastante, elemente stilizate sub forma de carouri, dar si ornamente realizate din metal.

Despre motorizarea ce echipeaza noul Infiniti QX Sport Inspiration Concept nu avem inca niciun fel de informatie oficiala, insa nu ar fi de mirare ca SUV-ul niponilor sa fie pus in miscare de un propulsor bi-turbo cu sase cilindri in V si capacitate de trei litri, ce dezvolta 400 de cai putere.

Infiniti QX Sport Inspiration Concept

Infiniti QX Sport Inspiration Concept

Infiniti QX Sport Inspiration Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Infiniti QX Sport Inspiration Concept
mai multe