Nemtii nu s-au mai putut abtine, asa ca au dezvaluit conceptul Vision Mercedes-Maybach 6 inainte de lansarea oficiala

Nemtii nu s-au mai putut abtine, asa ca au dezvaluit conceptul Vision Mercedes-Maybach 6 inainte de lansarea oficiala
  • Mercedes a dezvelit conceptul Vision Mercedes-Maybach 6
  • Coupe-ul de 6 metri imprumuta detalii de la alte concepte precum Vision Grand Turismo sau Maybach Exelero
  • Conceptul va debuta la Concursul de Eleganta de la Pebble Beach
Distribuie pe Facebook

Conceptul descris initial ca fiind "6 metri de lux suprem", iar mai apoi botezat Vision Mercedes-Maybach 6 a luat cu asalt internetul inaintea lansarii oficiale de la Concursul de Eleganta de la Pebble Beach.

Recent, constructorul german a lansat trei teasere in care aparea in diferite ipostaze misterioase noul concept botezat Vision Mercedes-Maybach 6. Daca din acelea se vedeau doar cateva detalii precum grila fata, silueta sau usile de tip gullwing, in aceste poze putem admira in totalitate masina de 6 metri.

Vision Mercedes-Maybach 6

Coupe-ul are o capota lunga si o parte posterioara care plonjeaza in mod agresiv, o silueta care ne aduce aminte de alte concepte semnate de constructorul german, precum Vision Grand Turismo, IAA sau bine-cunoscutul Maybach Exelero.

Vision Mercedes-Maybach 6

Exelero a fost un concept foarte mult mediatizat in anul 2004, cand nemtii au construit monstrul propulsat de un motor V12 twin-turbo de 700 de cai putere la cererea celor de la Fulda. Divizia germana a Goodyear a folosit masina pentru a-si promova noua generatie de anvelope.

Vision Mercedes-Maybach 6Vision Mercedes-Maybach 6

Partea frontala a noului concept este pusa in valoare de grila masiva cromata, avand stantata denumirea Maybach in partea de sus, de farurile inguste LED si desigur, de bine-cunoscuta stea a celor de la Mercedes-Benz.

Vision Mercedes-Maybach 6

Spatele imbina design-ul clasic al lunetei despartita in doua, cu stopurile moderne desenate sub forma unei benzi care se intinde de-a lungul partii dorsale.

Usile de tip gullwing intalnite la modele precum legendarul 300SL si AMG-ul SLS, te invita intr-un habitaclu futurist si in acelasi timp extrem de luxos. De-a lungul parbrizului se poate observa un head-up display de dimensiuni considerabile, iar ocupantii sunt inconjurati de suprafete tactile compuse din mai multe display-uri.

Vision Mercedes-Maybach 6

O caracteristica foarte importanta a interiorul este faptul ca tunelul central nu contine un schimbator de viteze conventional, lucru care ne face sa credem ca cel mai probabil Vision Mercedes-Maybach 6 este propulsat de un motor electric.

Vision Mercedes-Maybach 6Vision Mercedes-Maybach 6

Conceptul va debuta oficial la Concursul de Eleganta de la Pebble Beach unde va incanta audienta alaturi de alte opere de arta care joaca un rol important in istoria automobilistica.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Vision Mercedes-Maybach 6
mai multe