Nimeni nu a stiut de ele pana acum. Uite cum arata cele mai ciudate M3-uri din istoria marcii BMW

Nimeni nu a stiut de ele pana acum. Uite cum arata cele mai ciudate M3-uri din istoria marcii BMW
  • Modelul M3 de la BMW celebreaza anul acesta trei decenii de existenta si excelenta
  • Automobilul companiei bavareze a primit de-a lungul timpul fel si fel de versiuni
  • Printre cele mai ciudate variante proiectate se numara o camioneta cu motor V8
Distribuie pe Facebook

Cu ocazia aniversarii a trei decenii de la introducerea modelului M3, compania BMW a scos la lumina patru dintre cele mai ciudate exemplare construite in secret.

  • BMW M3 E30 Pick-Up

BMW M3 E30 Pick-UpBMW M3 E30 Pick-Up

Iti mai aduci aminte de M3-ul cu bena pe care oficialii BMW ni l-au prezentat cu ocazia Zilei Pacalelilor din 2011? Ei bine, respectivul automobilul nu a fost chiar primul proiect de acest gen.

Ba dimpotriva. Un Pick-Up avand la baza celebrul model de inalta performanta din Munchen a mai iesit din manile inginerilor bavarez si acum trei decenii, el fiind echipat mai intai cu un 2.0 de 192 CP, iar ulterior cu unitatea de 2.3 litri si 200 de cai putere.

  • BMW M3 E36 Compact

BMW M3 E36 CompactBMW M3 E36 Compact

Stiai ca la mijlocul anilor '90... compania BMW a construit chiar si o versiune Compact a modelului M3 E36? Din pacate, aceasta nu a primit niciodata unde verde pentru productia de serie.

A primit in schimb o motorizare aspirata cu sase cilindri in linie si 321 de cai putere care, impreuna cu cele numai 1.3 tone inscrise in cadrul fisei tehnice, i-ar fi oferit norocosului sofer aflat la comanda niste senzatii de neuitat, ca sa nu o mai lungim.

  • BMW M3 E46 Touring

BMW M3 E46 TouringBMW M3 E46 Touring

Daca rivalii de la Audi nu au lansat niciodata un RS4 fara o versiune Break, producatorul bavarez de automobile a avut dintotdeauna un M3 fara o astfel de varianta de caroserie.

Ce-i drept, un astfel de proiect exista in arhivele celor de la BMW si are la baza generatia E46 a modelului de inalta performanta din Munchen, ceea ce inseamna ca in compartimentul motor regasim cel mai probabil undeva in jurul a 343 de cai putere.

  • BMW M3 E90 Pick-Up

BMW M3 E90 Pick-UpBMW M3 E90 Pick-Up

Ultima, dar nu cea din urma ciudatenie care a "lovit" gama BMW M3 este... exact, ai ghicit!, camioneta despre care scriam si la inceputul acestor randuri, prezentata pe 1 aprilie 2011.

Exact, acel BMW M3 Pick-Up echipat cu un propulsor V8 de patru litri si aproximativ 414 cai putere, care ajunge cu marfa din punctul A in punctul B mai repede decat oricare alt automobil cu bena pe care industria auto l-a oferit vreodata.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze BMW M3 E90 Pick-Up
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 28 Septembrie 2016