Noble M600 Roadster - 650 cai putere DA, acoperis NU

Noble M600 Roadster - 650 cai putere DA, acoperis NU
Un propulsor V8 montat central, pana la 650 cai putere si 818 Newton-Metri, plus un plafon... lipsit total din peisaj. Ar putea fi noul Noble M600 Roadster cel mai incitant supercar fara-de-acoperis al momentului? Primele impresii sunt extrem de favorabile.
Distribuie pe Facebook
Si totusi, nu ai nici un motiv pentru care sa te impacientezi. Noul Noble M600 Roadster nici macar nu exista (fizic) la acest moment, fotografia ce ilustreaza versiunea fara de acoperis a supercarului britanic fiind doar un exercitiu de imaginatie al constructorului din Leicester. Totusi, in cazul in care ar exista cerere, un astfel de automobil nu ar lipsi de pe strazile, autostrazile si circuitele planetei.

De asemenea, tot in cazul in care ar deveni realitate, modelul Noble M600 Roadster ar putea ascunde sub capota acelasi propulsor V8 twin-turbo montat central, de 4.4 litri si 650 CP, precum versiunea cu acoperis fix. Performantele ar urma sa fie si el la fel de impresionante precum valoarea atribuita puterii maxime: 0 - 100 km/h in mai putin de patru secunde si viteza maxima cu mult peste 300 km/h.

Noble M600 Roadster - 650 cai putere DA, acoperis NU

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 28 Iunie 2012